Plin za vzorčenje, vzorčenje v vreče, vrečke za vzorčenje vrečko 10 - 30 l

Nov izdelek

€7.23

Na zalogi

Oznake:

plastične vreče za vzorce, sterilni vrečke vzorec, juta vreče za vzorce, vreče za vzorce sealable, po meri vreče za vzorce, folije, vreče za vzorce, reseal vreče za vzorce, mylar vreče za vzorce, parfum vreče za vzorce, vreče za vzorce bela

E-Stikalo blagovne znamke plina vzorčenje vrečke so tri edinstvene prednosti:

1. Ventil je napihnjene ali evakuirali brez uhajanje zraka in plina vzorčenje vrečko po napihovanju ohranja plina za dolgo časa;

2. Z vzorčenjem luknjo na vrhu ventil, ploščice morajo biti vezani 15-krat na istem mestu, da se zagotovi št uhajanje zraka in brez pin oči.

3. Plin vzorčenje torbe ne vsebujejo metan in druge snovi, ventil je polipropilena, tesnila tesnilo je silikona in tako naprej.

Kot plin vzorčenje vrečka proizvajalec, moramo zagotoviti, da se ventilom je enostaven za uporabo, ima dobro zrakotesnost, ne pušča plinov in je natančno vzorčenje.To ne bo vplivalo na merjenega plina zaradi vzorčenja zraka in število čase vzorčenja bo zagotovila, da bo vzorčenje igle v vrečko, bo še večkrat.Plin lahko shranite za dlje časa brez uhajanja, tako da merjenega plina lahko znova na preizkušnji po več mesecev.

E-Stikalo za blagovno znamko vzorčenje vrečke, da svetovni plina vzorčenje vrečke

Ne prepriča, brezpogojno vrniti politike!

Izjemno natančno zaznavanje vzorčenje vrečk, kot so ne-metan skupaj ogljikovodikov Prosimo, izberite našo posebno non-metan ogljikovodikov vzorčenje vrečke

(Že agenti: Združene države amerike, Nizozemska, Hong Kong, Tajvan Indija)

Obljubimo: težave s kakovostjo, brezpogojna vrnitev!Medved vračilo poštnine!

Nizko vrečko vrednost, ne volatiles, visoko kakovostnih surovin + patentiran ventil PP

Naslov podjetja: Soba, 814, Zhongtong Stavbe, No. 1 Huangxing Cesti, Yangpu District, Shanghai, se Obrnite na G. Tang 15900553609

Tovarne: Shanghai Minhang Razvoj Območja (Nacionalni Razvojni Coni)

Vzorčenje vrečke so lahko večkrat zaporedoma uporabljate:

Pri polnjenju standardne plin ali vzorčenje, je bolje, da nadomesti predhodno nameščen plina trikrat.Vzorčenje vrečka se lahko ponovno uporabijo, uporaba čistega zraka ali visoke čistosti dušika za čiščenje ali vnaprej nameščen čiščenje plinov.Hranite stran od odprtega plamena in visoke temperature med skladiščenjem in uporabo, prepreči vozlanje ostrih predmetov, priporočeno zračnega tlaka vzorčenje vreča ne presega 20KPa;

Uporaba obseg aluminijasto folijo vzorčenje vrečke:

Izdelek je kemično stabilen in lahko shranite splošno industrijskih plinov za daljše časovno obdobje, da se zagotovi, da koncentracija ne spremeni.Odstotki vodik (H2), kisika (O2), dušika (N2), metan (CH4), ogljikovega monoksida (CO), ogljikov dioksid (CO2), industrijskih plinov, petrokemičnih plinov, okoljski plinov in emisije toplogrednih plinov se lahko zbirajo.

Primerna temperatura -30 stopinj Celzija do +100 stopinj Celzija

E-STIKALO blagovne znamke plina vzorčenje vrečko ventil, navodila

Prejmete našo aluminijasto folijo vzorčenje vrečko.Najprej pritisnite pokrovček z malo sile, nato pa zavrtite pokrovček v smeri urinega kazalca tako, da silikonsko blazinico znotraj stiskalnice v notranjosti.

Ventil zaprt: vrtenje v smeri urinega kazalca na koncu;

Ventil odprt: od izven če želite odpreti, v nasprotni smeri vrtenja okoli;

Tam je vzorčenje luknjo na zgornji pokrov vgrajen silikonsko blazinico, lahko traja iglo vzorčenja, visoko vzorčenje natančnost.Priporočljivo je, da zamenjate silikonsko blazinico približno 15 krat

Privzeto vzorčenje vrečko ventil s silikonsko cev velikost: 3 * 5 mm, 4 * 6 mm; ta specifikacija vzorčenja torbe na zalogi, splošno privzeto dostave.

Drugo vzorčenje vrečko ventil s silikonsko cev velikost: 5 * 7mm, 6 * 9 mm; ta velikost vzorčenja torbe, pošiljanje beležke.

1. Je vrečko pušča?

Odgovor: Brez uhajanja, naše vzorčenje vrečko lahko biti nepredušno zaprte za 1 mesec.Če se zdi, da za nekaj dni, da je vreča je bistveno manj plina, to pomeni, da je problem s kakovostjo vrečko.Po tem, ko smo se napihnejo vzorčenje vrečko, ljudje stojijo nad vzorčenje vrečko, in vzorčenje vreča ne bo lahko pride do uhajanja.Če vzamemo en mesec po vzorčenje vrečko napihnjen in puščanje je ugotovil, vreča se bo vrnil.

2. Kaj so prednosti E-STIKALO blagovne znamke vzorčenje vrečke?

A: Najprej smo tok nastavljiv vzorčenje torbe, patentiranih proizvodov, imitacija; lahko mikro-prilagodi pretok.Neprepustna za zrak, nepropustnost za zrak je zelo dobra; naša silikonsko blazinico lahko needled 15-krat, št uhajanje zraka.Domači igle na splošno puščanje 5-krat.Močno prihrani težave z zamenjavo mat.

3. Je vzorčenje vrečko nizko v ozadju?

O: Naše kakovostne membrane, uvoženih iz vzorčenja vrečke se obdelujejo.V ozadju vrednost je zelo nizka, kar je zelo primeren za tretje osebe testiranje podjetij z visoko povpraševanje testiranja, kot so odkrivanje non-metan vseh ogljikovodikov v zraku.

DIY Dobave Vodovodne

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni