Til ruffle ramena odpri nazaj brez rokavov fit in flare seksi kratko črno obleko poletje obleko ženske elegantne stranka obleko

Nov izdelek

€46.74

€59.93

-22 %

Na zalogi

Oznake:

blonda kraft marron, blond lasuljo vrhunec, blond havani sukanci, blogger plače 2016, blog opombe otrok, blond mix lase flip, blond kraljica tshirts, blond burmanski kodraste, bluetooth hud watch

Opomba: Ta oblačila velikosti informacije za sklic, prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

1 palec = 2.54 cm

Velikost Info:

S bankrot 82 cm, pas 66 cm, dolžina: 77 cm

M bankrot 86 cm, pas 70 cm, dolžina 78 cm

L prsi 90cm, pas 74 cm, dolžina: 79 cm

Dragi prijatelj, prosimo, preverite velikost grafikona, ko oddate naročilo.Smo iskreno upam, da ste lahko pri nakupu oblačil, ki se odlično prilegajo.

Če niste prepričani o velikosti, prosim, pustite vaše telesne mase in višine info, ko oddate naročilo, tako da sem lahko vam pomaga izbrati pravo velikost.Hvala za razumevanje.

til ruffle ramena odpri nazaj brez rokavov fit in flare seksi kratko črno obleko poletje obleko ženske elegantne stranka obleko Material: poliester viskoza

Podporo na debelo in drobno, in dropshipping.

la Mode vzletno-pristajalne Steze Življenje se v glavnem ukvarjajo hign-end womenswear, celebrity obleko in modni brvi modele oblačil.

Veseli nas, da ustvarite dinamično, zabavno in urejena destinacija za globalno prodajo varovanec, da pokličete svoje.

Visoke Kakovosti in Uspešnosti,-da-Cenovna Razmerja.

la Mode vzletno-pristajalne Steze, Življenje sprejema Visa, MasterCard in bančno nakazilo.Izberete lahko tudi plačilo s izberite debetne kartice, vključno z Maestro, Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro6000. 64092

Ne pustite pravi naslov za dostavo, da nas, če ste kraj plačila, tako, da paket lahko pošiljajo pravilno.

Hongkong Post Air Mail traja 10-20 delovnih dneh arrvie.

EMS bo trajalo od 6 do 12 delovnih dni, da arrvie.

DHL bo 3-7 delovnih dni, da pridejo.

Izmenjave

To je brezplačno izmenjava predmetov za različne velikosti, glede na razpoložljivost blaga.Če ste sedežem zunaj Kitajske, boste morali plačati dajatve vaš nadomestni predmet.

Prosimo, upoštevajte,, da smo samo ponudili velikost izmenjave.Če si želite izmenjati postavka za alternativni slog, predlagamo, da si zameno za kreditov trgovina in nakup novih element posebej.

Vrne

Postavke morajo biti vrnjeni nova, nerabljena in z vsemi oblačilo oznake še vedno priključen.Donosi, ki so poškodovane, ki je označena ali spreminjati, morda ne bo sprejet in se lahko pošlje nazaj v stranko.

Prosimo, upoštevajte, da ne bomo sprejeti nobenih nadomestila brez nas vnaprej.Hvala za vaše razumevanje.

Če ste zadovoljni z elementi, prosim, pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije .Kakorkoli že, prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da delajo z vami, da bi to rešili.

Naredili smo vse, da se prikaže čim natančneje barve naše izdelke, ki se pojavljajo na naši spletni trgovini.Vendar pa, kot računalniški monitorji spreminjajo, ne moremo zagotoviti, da je vaš monitor je prikaz vseh barv bo popolnoma točne.

Blagovna Znamka Showii z Alice La
Starost Starosti 18-35 Let
Izrez Kvadratni Ovratnik
Rokav Slog tank
Vzorec Tipa Trdna
Spol ŽENSKE
Material Poliester
Številka Modela sundress
Slog Priložnostne
Opis ženska oblačila
Poreklo CN(Izvora)
Silhueta Fit in Flare
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Sezona Poletje
Dekoracijo Ruffles
Pasu imperij

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni