GLIKOLNA KISLINA Kemičnih Kožo Lupine 30% Kit Medicinske Razred Pure! Akne, Mozolji Brazgotine, Gube, Pore, Whitehead Mozoljem 30ml

Nov izdelek

€11.88

€13.19

-9 %

Na zalogi

Oznake:

laikou za nego kože, obraza set, corpo, kislina glycol, aha, olupimo, laikou 24k gold obraz serum, čisto roso, BRADYEXPRESS, botox injicirajte, bioaqua set

30% Glikolna Kislina 30 ml Steklenica

NAKUP 2, dobite 1 BREZPLAČNO SAMO NAKUP 2 IN mi BOMO POSLALI 3. STEKLENICO BREZPLAČNO!!!!ČE ŽELITE RAZLIČNIH MOČI ZA 3. STEKLENICO SPOROČILO NAM IN BOMO DODALI TO POPOLNOMA BREZPLAČNO!!

Glikolna Kislina se uporablja za številne kožne bolezni, in je najbolj učinkovito pri zdravljenju drobne gubice, brazgotine, akne, ogrci, dullness, oiliness, madežev, ne poškodujejo kože, lise, staranje kože, in je najbolj učinkovito kemijskih v skupini za preplastitev kožo in zmanjšuje velike zamašene pore, ki zapušča svoje koža videti mlajša, bolj zdravo in naravno, kot je sploh kdaj bilo prej.

Glikolna Kislina je AHA (alfa hidroksi kisline), ki se uporablja v veliko različnih oblik za nego kože je v teh dneh.To je naravni izdelek za nego kože, ki je pridobljen iz sladkornega trsa in je oblikovana v vseh različnih jakostih, da omogoča različne tipe kože.Ali imate sensetive kože ali neobčutljiv kožo, Mi je izdelek, ki je primerna za vas.

Ni veliko, izdelki za kožo prodre globlje kot povrhnjica plast kože.Glikolna Kislina se zgodi, da je eden redkih izdelkov, ki ne gredo globlje in v dermis plast.Usnjica plast je, če kolagena, elastina in hialuronske kisline (vaše kože naravno vodo-vezivno sredstvo) so ustanovljene.Glikolna deluje tudi kot vodo-vezivno sredstvo, ki pomaga, da debelušen kože.To je tisto, kar na koncu pomaga zmanjšati in zmanjšuje videz drobnih linij in gub.

Ena obraza lupine na visoko koncu beauty spa stroški $150 300$, vendar zdaj lahko to storite sami, z uporabo naše medicinske moč rešitev.Glikolna kislina služi kot katalizator za nastanek novega kolagena, ki zmanjša drobne gubice in gube.

Še niste poskusili olupimo še?Če imate nekoliko občutljivo in suho kožo, začeti z nizko moč Glikolna olupimo kisline lupine.To je ton kože prednosti: moč, da jasno, strupov, odmrle celice, naplavin, in povečati proizvodnjo kolagena.Prav tako je neverjetno, vlažilna koristi in bo pustil kože, občutek blazine-mehka in navlažena.

Začnite s svojo moč iz padajočega menija na vrhu.Celotno info spodaj na kako izbrati kislini za vas

Embalaža: 1oz/30ml kozmetični razred steklenico, mehurček zaviti z oznako na sprednji in zadnji za osnovna navodila za podrobno uporabo in pomoč sporočilo nam in bomo več kot z veseljem pomagali in govori, ki jo s svojimi vprašanji lahko imate :)

MOČ

Občutljivo Kožo Tip: Če imate občutljivo kožo, priporočamo izgradnjo tolerance Glikolne Kisline z uporabo izdelek, ki vsebuje 10% ali 20% alkohola Glikolna Kislina, ki se lahko uporablja vsak dan v tednu.To bo omogočilo vaše kože, da se prilagodijo in je najvarnejši način, da bi vašo kožo, da se uporablja za olupimo pred začetkom do lupine 30% - 40% alkohola in zgoraj.

Neobčutljiv Tip Kože: Če imate normalno kožo, ki lahko prenašajo ta vrsta zdravljenja, lahko začnete na 20% - 30% lupine.Ne pozabite - patch test je treba opraviti 48 ur pred začetkom celotno lupino.Mi nikoli ne bi priporočal, začenši z višjo koncentracijo, če ste nikoli imel kemičnih kožo lupine pred tem.

Če je vaš v dvomih o tem, katere moč je pravi za vas, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate za več informacij o tem, katere moč je primerna za vas. 40% in več, je treba uporabljati previdno, ki jih izkušenih ljudi, ki so uporabljali odstranjevanje odmrlih celic pred.

Embalaža: 1oz kozmetični razred steklenico, mehurček zaviti z oznako na sprednji in zadnji za osnovna navodila za podrobno uporabo in pomoč sporočilo nam in bomo več kot z veseljem pomagali in govori, ki jo s svojimi vprašanji lahko imate :)

Sončne OPEKLINE & SONCA POŠKODOVANO KOŽO - Uporabite dober sonce blok in omejitev izpostavljenosti soncu, kolikor je mogoče, do enega tedna po uporabi, da se prepreči opekline ali ne poškoduje kože.

Opozorilo: Uporaba na lastno odgovornost.Smo ni odgovoren za morebitne negativne posledice, ki lahko izhajajo iz ustrezne ali neustrezne uporabe te kemikalije peel.By nakup tega izdelka potrjujete, da razumete in se strinjate z naslednjim: informacije, ki jih sami je ne more nadomestiti vašega zdravnika priporočil ali svetovanja.Priporočljivo je, da si bo pridobil vaš zdravnik ali dermatolog nasvet, da odloči, če kislina olupke je treba uporabiti za vas in kaj je moč, ki jo mora uporabljati.Vsakdo je drugačen in rezultati se razlikujejo od osebe do person.By nakupu te postavke boste potrdili, da ste razumeli informacije in vas nima nobene obveznosti upoštevajte vsa priporočila, ki jih je prodajalec.Nismo odgovorni za škodljive učinke oziroma posledice, ki izhajajo iz ustrezne ali neustrezne uporabe tega product.By nakupu tega izdelka, ki ste ga izpraznite prodajalec, zaposleni, zastopniki in dobavitelji od vseh zahtevkov za škodo, zahteve ali tožbe zoper njih.

Postavka Vrsta Set
Uporaba Obraz
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni