200PCS/VELIKO Avtomobila za Zaklepanje Popravilo Kit Pribor Avto Zaklepanje Reed SIP22 Zaklepanje Ploščo Za Fiat ( NO1-4 Vsak 25PCS NE-D Vsak 25pcs)

Nov izdelek

€26.23

€52.46

-50 %

Na zalogi

Oznake:

rezilo sip22, ionistor, AVTO ZAKLEPANJE PLOŠČO, locksmith pick set, FIAT, valj puller, locksmith orodje, pick zaklepanje, zaklepanje reed, fiat punto

Imamo veliko locksmith orodja,kot so Lishi 2-v-1,Če želite,pls pišite nam,mi bo ponudil reasonble cena za vas

Material medenina,še bolje, kot jeklo.

jeklo material zaklepanje ploščo enostavno rje,rezultat v avto zaklep cilinder rje.

Tako morate izbrati medenina material, da se izogne tej škodo.

Specifikacije:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti

Material: Medenina

Uporaba: Za Fiat

8 Vrste,Vsako 25PCS,Skupaj 200PCS Nekaj Pomladi (kot darilo)

Postavka so poslani v roku 7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v roku 48 ur kot običajno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš projekt. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po obeh in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Številka Modela SIP22 Avto Zaklepanje Reed Zaklepanje Ploščo
Funkcija 3 Hitra dostava s številko za sledenje
Blagovna Znamka CIBO
Funkcija 1 Za FIAT
stanje 100% Čisto Nov Fiat
Element Teža 0.25KG For Fiat
barve picture show
Funkcija 2 locksmith orodje
Material Medenina Material Za Fiat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni