Luksuzni Beading Dolgo Poroko Veils Islamske Ženske Muslimanskih Headscarf Hijabs Šal Rute

Nov izdelek

€81.38

Na zalogi

Oznake:

dubaj tam kaftan stranka obleko, nigerijski turban, sre tančico, muslimanske, poročni veil, kratek tančico, zelena muslimanskih, nevesta dolgo tančico, dolgo pot poroko, poročne dolgo tančico

Dobrodošli na Ves Večer Trgovina

Spomnil:

To bi se uporablja le za en kos oblačila.To nima nobenih dodatkov, kot so klobuki, bombažne rokavice, veils, spodnja krila, jakne/šali/ovojni papir, itd

Storitve Po Meri

Če želite prilagoditi velikost, prosimo, izpolnite naslednji obliki in pošiljanje naročila za nas, hvala vam!

1. Prsni obseg: cm/inch

2. Pas : cm/inch

3. Boki: cm/v

4. Prazno peto nadstropje: cm/v

5. Naravni višina: cm/v

6. Oblačila barve (izberite barvo # od barvno tabelo)

7. Uporabite datum

8. Druge zahteve

Celotno plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu

(1) uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v ceno izdelka ali tovorni stroškov.Ti stroški so odgovoren kupec.

(2) preveri z carinski urad v vaši državi, da se določi, za koliko se ti dodatni stroški so pred ponudb/nakup!

O Nas

Smo tovarniško neposredna prodajna Orgon.si trgovina, specializirana za poroke in dogodke, oblačila, obutev in dodatki in drugi modni izdelki.Kot eden od vodilnih obleko in poročno obleko design podjetij na Kitajskem.

Imamo lasten profesionalni oblikovalci in design več kot 90% izdelkov v naši trgovini.

Imamo lastno fotografi in profesionalnih modelov, vztrajamo na zagotavljanje 100% realne slike izdelkov.

Vedno smo zavezani k zagotavljanju stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.

Večina naših izdelkov so ročno izdelana in imajo strog nadzor kakovosti procesa in smo tudi zelo močna v po meri obleke in poročne obleke.

Tudi mi smo zelo osredotočeni na našo customer service in upam, da imate veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini.

1. Vrnitev -, nas prosimo obvestite v roku 48 ur po prejemu blaga.Nato lahko pogovorite o težavah z nami. 90% časa bomo lahko rešili problem z zagotavljanjem tehnične podpore ne vrača ničesar. - vrne element, ki mora biti v dobrem stanju, ker je bilo poslano, ne spremenjen, in se še ne uporablja.Če je prah, madeži, poškodbe, itd., ne bomo vrnili denar.Za obleke, morate tudi plačati 30% skupnega zneska naročila, kot dopolnitev pristojbina.Nudimo brezplačno popravilo za vaša oblačila!Vendar je poštnina in posredovanje pristojbina se v svoj račun! -izdelki morajo biti vrnjeni, da nam v roku 14 dni vrne.Zahtevo sprejeta! - vrnitev tovora bodo nosi kupec. - spremembe so dovoljene le, da ob prejemu okvara, napaka, podano, ali poškodovane predmete - vse predmete, lahko le mogoče zamenjati za izdelke iste cene.Prosimo, upoštevajte, da se bomo samo vprašanje, zamenjava predmetov po prejemu vašega donosa. 2. Velikosti ali fit vprašanja, Zaradi vse naše obleke so ročno izdelane po meri, zato se je končal obleko v kateri koli smeri od določene velikosti, lahko spremenite približno eno (1) palčni, da poskrbite, da boste obleko odlično prilegajo, smo se prilagoditi v šivov ustvaril vse naše obleko, da bi zlahka spremenite majhnosti, se pravi, če boste našli obleko ne ustreza, lahko greš na lokalni meri prilagodil, bolj enostavno, bolj praktično. 3. Vrne in vračilo postopkov, ki se obrnite na našo customer service department takoj, da morebitne težave ste naleteli.Ker je naše osebje vedno opravlja nadzor kakovosti pred vsako postavko ali za dostavo, mi morate predložiti dokaze za problem, ki ste jih omenili.Na primer, boste morda morali zagotoviti fotografije za prikaz napačne velikosti ali kakovosti problem. -pripravili smo vam povratni naslov.Prosimo, upoštevajte, da vse vrne oblačila ne bodo vrnjene brez predhodnega obvestila. - po prejemu vrnjenega blaga, bomo povračilo skozi T/T v roku 3 do 7 delovnih dni!Nujno bi plačilo in dostava takse, ki ste ga plačali preden se ne vrača.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih ali storitvah, prosimo, obrnite na nas pred kakršnimi koli negativne komentarje.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje v naši trgovini.

Veseli smo, da komunicirajo z vami.Vedno spletu, smo se pripravljeni odzvati hitro in da me kontaktirate za boljšo ceno.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Tehnika Beaded
Ime Oddelka Za odrasle
Veils Plasti Ena Plast
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka Lowime
Postavka Vrsta Poročne Veils
Material Poliester
Vrsta Ramenski Dolžina Tančico

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni