LED Smart Night Light Time Človeško Telo Indukcijske Lučka za Prikaz Časa Težo Indukcijske Steno Senzor za Svetlobo Kabinet Kuhinja Lučka Lučka

Nov izdelek

€12.79

€20.96

-38 %

Na zalogi

Oznake:

Senzor gibanja LED Luči, 24v 50 w halogensko žarnico, led senzor gibanja, lučka led, led senzor, lustrea, senzor gibanja, lučka, lučka ulica, clasic namizne svetilke, lučka senzor gibanja

Opis: senzor svetlobe opredeljuje dan in noč samodejno in bo le osvetlitev ponoči, ko je gibanje zazna in samodejno izklopi po 15-30 sekund, če se ne zazna gibanje.Pametni Senzor Gibanja, Zaznavanja -- Senzor Svetlobe ima vgrajen senzor gibanja, ki zazna gibanje od 7-10 ft.proč.Kot nalašč za katero koli Lokacijo -- Ta luč se lahko uporablja za light up vaš hodnike, stopnice, kopalnice, spalnice, omarah, skladiščnih prostorov, in še veliko več.Lahko namestite luč, kjer jo potrebujete.Zadaj je opremljen z močnim magnetom,ki se lahko adsorbira na steno ali neposredno na ledu, ki jih distribuirajo magnet polje,železa okvir,enostavno in priročno.vse strani sijaj design,mehka svetloba ne želo oči.Čas je vedno v pokončnem položaju, kot mešalniku ne glede na to, kako jo zasukate..poleg tega se lahko tudi izvaja stalna svetloba, osvetlitev, hladne in tople svetlobe, preklapljanje, da ustrezajo vašim potrebam.Tehnični podatki: Moč Vir:600mAh litij baterije (baterija vključena) Senzor Gibanja, Območje:do 10 metrov Delovna temperatura: -20 do 40 stopinj Celzija Žarnica Oblika Življenja:10,000 Ur.Obratovalna napetost: 5V Funkcije: *Preklop vrsta: pyroelectric ir indukcijo *senzor Gibanja obrne LED nočna in izklopite samodejno *Auto shut-off po 15-30 sekund nič gibanja zazna preprečuje baterije možganov Paketu: 1*Čas človekovih indukcijske svetilka (Baterija vključena) 1*Okrogla močan magnet 1*USB Kabel za Polnjenje 1*angleški uporabniški priročnik

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila je treba opraviti withing 3 dni.

1. Naročila, bo poslana v roku 3 workingdays po potrditvi plačila;Bo treba malo z zamudo

med prazniki;

2. Prosimo, ki se ukvarjajo s Carinsko Dajatev, ki jih sami.Radi bi, da ugotovi vrednost in ime red na Carinsko Fakturo, kot ste vi, nam je povedal, Če je to potrebno;

3. Prosimo, počakajte potrpežljivo, ko smo poslani paket,Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik.Če iz vašega pričakuje prejeli čas,ne Odprete Spora,samo stik z nami prvič.Hvala.

4.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

1. Vračajo Package:imate 7 Dni, da nas kontaktirate in 30 Dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.

Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite arefund ali zamenjavo.Ni Izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Prepričajte se, da vsi vrnjeni izdelki Morajo Biti v originalni embalaži in Morate Zagotoviti nas dostave številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Vračilo:Prvič posneli fotografije paket in notranji blaga,tudi teža paketa, Tako Dolgo, Kot je bilo ugotovljeno napako v paketu.Potem nam pošljite tiste fotografije,bomo govorili o vračilo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (Razen izdelane damagement ali (misusage).Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

2. Stranke so odgovorne za povratni prevoz do nas z ustrezno embalažo, če želite popraviti, in nato bi bili odgovorni za enkrat odpremo kupci.Najprej obrnite na nas, preden bi si želeli, da se vrnejo.Bomo zagotovili popoln naslov.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!vaše zadovoljstvo in Pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če niste zadovoljni s tem nakupom,vas prosimo, da nas kontaktirate,namesto dajanja negativne povratne informacije, ali odprite Spora.bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler problem rešen.

Je Svetil Vključeni Da,
Vir Napajanja DC
Vrsta Vzdušje
Certificiranje ce
Oblika KROG
Postavka Vrsta nočne luči
Proizvodnja Električne Energije gibanja
Moč 0-5W
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Pookin
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Je Baterije Potrebno Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Uporaba V sili
Telo Material ABS
Je Pametno Napravo No
Je Na Baterije, Vključene Da,
Napetost Other
Številka Modela PK-135

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni