UniLook 5MP POE IP Kamera Zunanja Varnostna Kamera Vgrajen Mikrofon Night Vision Hikvision Združljiv CCTV Kamera ONVIF H. 265

Nov izdelek

€35.50

€68.27

-48 %

Na zalogi

Oznake:

aiwit fotoaparat, varstvo varnostne kamere, fotoaparat secur, ip dome kamere na prostem poe ptz, fotoaparat reolink, kamera onvif, poe, anpviz poe, gadinan ip kamera 5mp, dahua ptz

Preberite, Preden Boste Kupili: Davčna&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Orgon.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

Super 5.0 MP HD Ločljivost

Ta IP PoE fotoaparat S svojo 1/3" Progressive Scan CMOS, prinaša 5 milijona slikovnih Pik (2592 x 1944), zagotavlja raven podrobnosti, ki so potrebne za obrazne priznanje in registrske tablice identifikacijo.

Z Micphone Vgrajen

Ta video nadzor Dome kamera je vgrajena v eno-way Audio funkcijo.Dvigni glas okoli, in dobili jasen glas na otherside.One-way Audio funkcijo, zabeležite vsako rahel zvok,Zaščito vas in vaše družine varnost vsak sekund.

Široko vidno Polje

Opremljeno z 2,8 mm objektiv, varnostna kamera se ponaša diagonalni zorni kot 130°.V primerjavi z običajnimi fotoaparati, katere leče je 4 mm in kritje le 98°diagonalno zornega kota, naša kamera vam omogoča, da vidite več kotiček vaše hiše z lahkoto.

Power over Ethernet (PoE), Plug and Play z POE NVR

PoE omogoča IP (internet protocol), naprave za prejemanje napajanje in prenos podatkov preko obstoječe LAN (local area network) kablih.To odpravlja potrebo namestiti ločeno napajalni kabel, poenostavi namestitev in znižuje kabli stroškov.

Napredno H. 265 Video Stiskanje

S H. 265 stiskanje, lahko shranite več informacij z manj trde diske, ki vam omogoča, da naredite več z manj, in dramatično zmanjšanje velikosti datotek s to najnovejšo video format kompresije.

Zaznavanje Gibanja In Opozorila

Ta sistem zazna, če je vsiljivec in sprožijo opozorila.To, boste o tem obveščeni v realnem času, da se prepreči ogrožanje varnosti.

IP66 Vreme Ocenjeno Ohišje in Visoko Kakovost Night Vision

Idealen za zunanjo uporabo.S široko paleto v temperaturah obratovanja, to je tako, da vzdržijo ekstremne temperature in zaščitena pred prahom in dežjem.Z 18PCs LED luči in izboljšano infrardeče sevanje za 24-urni nadzor, 5MP fotoaparatom zagotoviti jasno, night vision, do 100 metrov dolge razdalje (glede na okolje).

Realni uporabi sliko povratne informacije (Dan & Noč):

Enostaven dostop preko brezplačne Mobilne Naprave, APLIKACIJE in PC Software

Ko greš ven,vam ni treba ni skrbeti za svoje premoženje security.By z uporabo tega cctv sistema,lahko daljinski prikaz videa v živo hkrati na voljo kadarkoli in kjerkoli, z wifi/4G na pametni telefon/iPad/PC.

Si lahko prenesete na tej povezavi: anpvizsecurity.com/download/uprime-series_c0010

Združljiv z Hikvision NVR,Plug&Play z UniLook NVR

Z ONVIF protokol,lahko enostavno povezati z Hikvision,Dahua,ect izdelkov,Povezan z Usmerjevalnikom, si lahko Ogledate tudi v telefonu,P2P funkcije, naj si vsak sekund, da vedo, kaj se dogaja v vašem domu.

Vloga je povezovanje z Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P, na Primer ) Ni nobenih drugih dodatnih operacij, neposredno poveže naše Anpviz 5MP kamero Dome Varnostna Kamera Hikvision NVR POE vrat.Hikvision zasebnih sporazum, ki bo poskrbela, da "Play & Play" takoj.

High-End Quaity Garancija: Vse naše blaga, ki so narejeni po VRHU proizvajalec na Svetu.

7-24 poprodajne storitve: Imamo odlične prodaje in poprodajnih ekipa za podporo vam.

Hitra dostava: imeli Smo zgradili HU, DE, ES, AU, NAS Skladišče.Večina naših postavke so stanja na lokalni ravni, da poskrbite, da hitro dostavo.

Strokovno Ekipo, saj 2006: To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.

Stranka uvoznih dajatev in Davka ( DDV), ki NE VKLJUČUJEJO : Kupci, ki morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Daljinsko dostave polnjenje: Če je vaš naslov na daljavo, boste morali plačati dodatne stroške prevozov ali pls, da nam drug naslov, ki ni oddaljeno.

Specila za ruski prijatelji: ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot Orgon.si Premium Ladijski promet).Drugače Orgon.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju dostave.

Namestitev Zgornja meja
Senzor CMOS
Objektiv (mm) 2,8 mm
Vrsta IP Kamera
Audio Izhod 1CH RCA
barve Bela
TF Kartica NOBEN
Visoke Ločljivosti 5.0 milijona slikovnih Pik
Stiskanje Video Format H. 265
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Shranjevanje NOBEN
IR Razdalja(m) do 30 m;
Slog Dome Kamera
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lux
Napajanje S POE tehnologijo
Senzor Blagovne Znamke Sony
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Podprte Mobilne Sisteme ios
Številka Modela IPC-D250W-S
Napajanje(V) DC 12V
Zorni Kot 100°
Blagovna Znamka UniLook
Certificiranje CE
Stenski Nosilec Zgornja meja
Milijona slikovnih pik 5MP
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Poraba Energije(W) 5W
Tehnologija Infrardeči
Poreklo CN(Izvora)
Podprti Operacijski Sistemi windows 8

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni