Plantarna Fasciitis Noč Opornica Nastavljiv Oblazinjeni Naramnicami Za Podporo Stopala Ortopedije Naramnicami Podporo Lajšanje Bolečin Stopala Orthosis Stabilizator

Nov izdelek

€6.82

€9.74

-29 %

Na zalogi

Oznake:

gleženj podporo naramnicami, masažo plantarni fasciitis, ankl, opornica za gleženj, zaviti oklepaj stopala, gleženj povoj podporo, amazon plantarni fasciitis, nekaj manžeta, pete plantarni fasciitis, noge gleženj podporo naramnicami

Področje uporabe-Je orodje za podporo vsebuje aluminij pločevina podporo za bolnike z nazaj poškodb na stopala, ki je primerna za moške in ženske, velikost je ena velikost.

Lajšanje bolečine-Če je vaše gležnja, zvini ali gleženj vezi so napeti in odlomi, jo potrebujete, da vam pomaga popraviti svoje kosti, pravilna vaše mišice.To lahko lajšanje bolečine med dan in noč.Za dorsiflexion, plantarna fasciitis, Ahil tendinitis, ravno loki, stopala spusti, kosti ostruge.

Dihanje tkanine-stopala podporo značilnosti dihanje in mehko tkanino, da se počuti gladko in ne draži kože, pomaga vaš gleženj zdraviti bolje in da vaše noge lažje.

Nastavljiv velcro-velikost te podpore za stopala se lahko prilagodi, prosimo, prilagodite glede na svoje noge, velikosti in udobja, tako da ga lahko nosite in vzlet.To je priročno.

Lahki - gleženj podporo je izdelan iz visoko kakovostne, okolju prijazne lahkih materialov, ki so srednje velikosti in teže, zaradi česar je enostaven za shranjevanje ali prevoz okoli, ko je ne potrebujete.

Stopala Podpira,Gleženj Oklepaji,Nego Stopal,planter fasciitis podporo,Plantarni Fasciitis Oklepaji & Podpira,Fasciitis Noč Opornica

"Specifikacije:

Material: Aluminij + visoke kakovosti tkanine

Barva: Črna

Velikost: 23*9 cm

Teža izdelka: 100 g

Paket je vključeno:

1* Stopala opornica"

Funkcija 6 gleženj podporo naramnicami
Funkcija 3 gleženj patron
Funkcija 1 Gleženj Podporo
Ime stopala opornica
barve črna
Številka Modela ODLJA82000000
Velikost 23*9cm
Funkcija 5 gleženj podporo naramnicami
Funkcija 2 gleženj/enkel naramnicami
Funkcija 7 Gleženj Stražar
Material Aluminij+tkanine
Funkcija 4 Gleženj Trak

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni