Silikonski Gel Za Kopel, Piling Krtačo Trakovi Masaža Nazaj Rubs Kopanje Trak Artefakt, Zbadanje Bliskavico Nazaj Masažo Krtačo Za Globinsko Čiščenje Kože

Nov izdelek

€2.74

€3.75

-26 %

Na zalogi

Oznake:

kumare gel maska, fucidin aktualnih smetane, ščetka za vrat pečat, mehke silikonske krtačo telo, krtača za suho masažo, obraz piling, čiščenje uniform, nazaj brisačo, masko, trak, Kopalnica pečat

Bullet Točk:

1、1. Premium Silikonski: telo čopič je narejen iz visoko kakovosten silikonski material, ki je brez vonja, vzdržljiv in enostaven za čiščenje.

2、2. Nadgradili Krtačo: telo krtačo značilnosti večja dolžina 68 cm/26.77(o) vam lahko pomaga čistiti nazaj.Lahko tudi krat in očistite vse dele telesa, kot je potrebno.

3、3. Enostaven za Shranjevanje: 2 kljuke so primerna za razumevanje, obešanje in shranjevanje, ki pomaga za čiščenje kože in piling keratin temeljito.Vsak kavelj je vtisnjeno trakovi za preprečevanje zdrsa.

4、4. Dvostranski Scruber: telo krtačo funkcije obojestranski mehko in trdo design, in je sestavljena iz dveh delov, in njegova površina je mehka in gosta, ki se lahko uporablja za čiščenje telesa, in delcev površino se lahko uporablja za masažo.

5、5. Čisto Kožo: silikona telo krtačo lahko učinkovito odstranite prah na površini kože in čiščenje odvečno maščobo iz por.In telo krtača je primerna za vse tipe kože in je primerna za različne ljudi.

Značilnosti:

1. Premium Silikonski: telo čopič je narejen iz visoko kakovosten silikonski material, ki je brez vonja, vzdržljiv in enostaven za čiščenje.

2. Nadgradili Krtačo: telo krtačo značilnosti večja dolžina 68 cm/26.77(o) vam lahko pomaga čistiti nazaj.Lahko tudi krat in očistite vse dele telesa, kot je potrebno.

3. Enostaven za Shranjevanje: 2 kljuke so primerna za razumevanje, obešanje in shranjevanje, ki pomaga za čiščenje kože in piling keratin temeljito.Vsak kavelj je vtisnjeno trakovi za preprečevanje zdrsa.

4. Dvostranski Scruber: telo krtačo funkcije obojestranski mehko in trdo design, in je sestavljena iz dveh delov, in njegova površina je mehka in gosta, ki se lahko uporablja za čiščenje telesa, in delcev površino se lahko uporablja za masažo.

5. Čisto Kožo: silikona telo krtačo lahko učinkovito odstranite prah na površini kože in čiščenje odvečno maščobo iz por.In telo krtača je primerna za vse tipe kože in je primerna za različne ljudi.

Tehnični podatki(o):

Material: silikon

Velikost: 68 cm*10 cm/26.77*3.94 v

Seznam Vsebine: 1*Ohišje Krtačo

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Blagovna Znamka NoEnName_Null
NETO WT Silikonski drgnjenje trakovi
Številka Modela Silikonski drgnjenje trakovi
Sestavine silikonski gel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni