4pcs Božič Auto Dekor Avto Jelena Jelena Elk Rogovja Nos Rep Božič Okraski Božič Avto Okrasni Obesek

Nov izdelek

€4.52

€8.22

-45 %

Na zalogi

Oznake:

jelenov sani, menorah božični okrasek, iyeal jelena božič, necklac, avto dekor, jelenov, umrl snežaki, risanka seks, jelenov rog, velika jelenov dekoracijo

[xlmodel]-[po meri]-[43783]

Funkcija

LED Design: rogovja jelenov nos in rep kit prihaja z barvnimi LED luči, ki se vaš avto svetijo ponoči.Obstajajo tri razsvetljavo načinov: osvetlitev, bliskavico in počasi flash, lahko izberete želeni način.

Božično dekoracijo: jelenov so simbol Božiča.Si lahko vzamete Božični duh na cesti z rogovi jelenov.Naš paket vključuje 2 rogovi 16 "dolgo, 1 rdeč nos 6" in 1 rjava rep 16 ".Je čudovit set je prepričan, da izpolnjuje vaše zadovoljstvo.

PREPROSTO NAMESTITEV: Enostavno namestiti, vsako palico prihaja z a posnetek, ki jim omogoča, da lahko enostavno namesti v vaš avto, rdeči nos ima žice, da se določi na sprednjem delu avtomobila, in jih lahko uporabite vaš prtljažnik, da imajo rjave rep. (Ni potrebna orodja).

VISOKA KAKOVOST MATERIALA - plush rogovi so izdelani z visoko kakovostjo materialov, omogoča njeno teksturo zelo mehko in enostavno za čiščenje.To dekoracijo lahko vzdržijo vseh mogočih vremenskih pogojih.

Primerna je za vozila: jelenov antler in nos kit je univerzalno primerna za vsa vozila, avtomobile, tovornjake, Suv in minivans. (Ni priporočeno za uporabo cest).Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.

Paket vključuje:

2 rogovi jelenov.

1 rdeč nos.

1 rjava lepilo.

Božič avto komplet za dekoracijo

Jelenov božič

Z rogovi predstavljajo Santa ' s severnih jelenov Santa, in vsak Božični Večer, Santa vožnje v sani vlečejo letečih jelenov, dol dimnik v svojo hišo, in nato mestih daril pod drevesom.

Popestrite počitnice sezona s severnih Jelenov Rudolph Antler Set.Lahko jih dajo kot darila ali pa jih uporabi v svoje vozilo za širjenje Božični duh.

Obvestilo:

Za dynamics razlogov, prosimo, da ne odprite windows pri vožnji tako rogovi lahko stran.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

Nastavite Vrsto Da,
Pakiranje No Darilo Polje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni