BN803 Kostne Prevodnosti Slušalke ojačevalec zvoka 7 nastavljiv razredi TV slušalke vgrajeno baterijo Slušni Slušalke

Nov izdelek

€109.13

€145.50

-24 %

Na zalogi

Oznake:

trgovina brezžične slušalke, raztegljiv kavč, headphon jbl, telefon nokia, cowin, telefon oppo, fones sem fio, moški band aid, infinix opomba, mi xiaomi

IZDELEK UVOD

BN803 je kostne prevodnosti sluha, pomoč, izhod za slušalke , namesto z običajnim govornik , je uporaba kostne prevodnosti tehnologije za prenos zvoka .za razliko od tradicionalnih slušalke , BN803 ne priključite ali kritje uporabnikov ušesa, BN803 uporabniki lahko sliši zunaj glas in slušalke glas ob istem času .medtem ko BN803 glas ne more biti zaslišan s strani drugih bližnjih .BN803 se lahko uporablja, ko ste delo , študij ,športne ,ali za slušni aparat namen .

KAKO UPORABLJATI

1. Ko starejše komunicira s svojo družino, ki je nosil 803 sluha, pomoč, izhod za slušalke , je lahko jasno prikaže glas svoje družine. 2. Za starejše in njihove družine, gledajo TELEVIZIJO skupaj, in ne potrebujejo vklopite TV glas glasnejši . 3. Povežite polje za nadzor mobilni telefon prek avdio kabla, tako da se starejši lahko kličete in poslušanje glasbe. 4. Uporabite avdio kabel priključite kontrolno polje, radio, PAD in druge opreme.Če starejših nosi 803, zvok naprave je lahko jasno slišali. 1. Mikrofon polje za nadzor prejme zvok zunanjega sveta, in oseba, s slušalko 803 lahko slišali zvok okoli . 2. Nadzorni polje lahko povežete s TV, računalnik in drugo opremo, z avdio kabel, in osebe, ki lahko nosijo slušalke 803, da slišite zvok iz te naprave .UZ-803 slušalke sestavljena iz kosti prevajanje slušalke in krmilje.UZ-803 ima tri glavne naloge: 1. Kot sluha, pomoč, izhod za slušalke za starejše, Za starejše osebe z okvaro sluha, lahko izboljša sluh. 2. Kot kostne prevodnosti zdravo slušalke, se lahko uporabijo za mlade in stare ljudi.Največja prednost kostne prevodnosti slušalke je: ne škodujejo sluha, bolj zdravo. 3.803 nadzora v polje lahko prepoznati in prilagoditi 7 frekvenčnih pasovih zvoka .to je zelo koristno za nekatere starejše , katerih ušesa so občutljivi na nekatere frekvence zvoka , vendar neobčutljiv za druge frekvence . 803 zagotoviti 7 pogostost načinov za starejše, da izberejo najbolj udobno frekvence zvoka za njih .in posebej prilagodite v desno /levo, glasovni obseg preveč .zdravo sluha za starejše !

ZNAČILNOSTI IZDELKA

Vrsta baterije: 200mAh Litij-čas Polnjenja: Približno 3 ure in vrsta Zvočnika: Kostno Prevodnost zvočnika glasnost : desno /levo ločeno nastavite Frekvenčni razpon: 803 zagotoviti 7 načinov frekvence zvoka za možnost .uporabnik lahko izbere najbolj udobno frekvenco za njih , da se znebite nepotrebnega hrupa .uživajte v boljši sluh .

KAJ JE V PAKETU

UZ-803: 1 x Kostne Prevodnosti Slušalke (s 7 razredi polje za nadzor) 1 x USB Kabel za Polnjenje, 1 x Uporabniški Priročnik 1 x prenosni slušalke bag (darilo )

Kako Kostne prevodnosti slušalke vam dober sluh in zaščititi ušesa ?

1.Slušnega živca je končni slušni organ. 2.Uho boben prejeli zvočni val in posreduje Slušnega živca .Večina starejših uho bobni so poškodovani , privede do slabega sluha . 3.Uho ossicle je mehke kosti, ki obdaja Slušnega živca .Uho ossicle vibracij, lahko tudi prenos zvoka na Slušni živec . (za kostno prevodnost slušalke ) Večina starejših uho bobni so poškodovani , privede do slabega sluha .Vendar Slušnega živca je končni slušni organ ,večina starejših je prekinila slušni živec je še vedno dober .Slušni živec, ki je zaprto za Uho ossicle mehke kosti .Kostno prevodnost slušalke prenos zvoka skozi uho ossicle namesto uho boben .to lahko zaščitite starejše uho boben ,in da starejši dober sluh .Tradicionalni slušni slušalke prenos zvoka po zraku, skozi uho boben preprosto za krepitev zvočni val ,To bi lahko povzročilo dodatno škodo za starejše uho durm .in starejši bi dobili več in več moti in boleče za nosi tradicionalno slušni slušalke .Kostno prevodnost slušalke je inovativno in zdravo slušni izdelek za starejše .

Slog Neckband
Poreklo CN(Izvora)
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Nadzor Gumb Da,
Priključki 3,5 mm
Številka Modela 803
Blagovna Znamka bonein
Sporočilo Brezžično omrežje
Vokalizmu Načelo Kostno Prevodnost
Nadzor Glasnosti Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni