Tal-nutriment Hitro Analizator NPK PH Tester Hranil Prevodnost, Temperatura, Vlažnost, Ph Vrednost Tal Detektor

Nov izdelek

€34.53

Na zalogi

Oznake:

android spektralni analizator, je meter, Hranilo, digitalni lcr, ph tal test, raven tlaka senzor, filter očesa micron, analizator spektra, npk tester, kremena električna prevodnost

modname=ckeditor

Visoka natančnost: do 3% natančnost; - Dobro delovanje: elektromagnetni brezkontaktno merjenje metoda je sprejel, kar povečuje stabilnost in natančnost merjenja ne bo povzroči odklon s povečanjem časa, tako prolongating življenjsko dobo.

Vloga okolja: primerna za različne vrtne strani, izpolnitev tal, testiranje delo različnih sajenje strani, samo za vas, da pripravite ustrezno tipalo.

Značilnosti Izdelka

V realnem času, spremljanje sestavi tal

Zazna več organske komponente v tleh

Na baterijski pogon, digitalni LCD zaslon

Jasen prikaz vmesnika parametrov in funkcij

Oblika senzor sprejme ročnega oblikovanja, kar je priročno za uporabnike, ki za prevoz.Ko sprejme eno vbodno sondo design.Sonde uporablja avstenitno 304 nerjaveče jeklo, ki ima vrsto značilnosti, kot so: dobro odpornost proti koroziji in žilavost.

V ročni tal dušik, fosfor in kalij senzor izračuna tal dušik, fosfor in kalij vsebine skozi senzor je električna prevodnost sprememb in visoke hitrosti mikro-krmilna enota znotraj senzor.

Prednosti Izdelka

Visoka občutljivost sonda, hiter odziv, stabilne, zanesljive in natančne meritve

Velikim zaslonom LCD digitalni zaslon, zbriši branje

Mala nič drift in dobro ponovljivost

Plug and play, priročno in hitro merjenje

Nizko porabo energije in močno vzdržljivosti

Izdelki, ki so opravili EMC in EMI, testi, in imajo močan anti-interference sposobnost

Razlika med eno iglo in tri iglo tal parameter senzor:

1. Eno iglo senzor funkcije

Tal dušika odkrivanje

Tal fosfor odkrivanje

Tal s kalijem, odkrivanje

2. Tri iglo senzor funkcije

Temperaturo tal odkrivanje

Tal vlago odkrivanje

Tal prevodnost odkrivanje

Tla PH odkrivanje

* privzeto pošiljanje treh šivov tal senzor

Izdelek parameter

PARAMETROV, TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

NAPAJANJE: DC 3,7 V: Litijeva Baterija

"ŽIVLJENJA: Standard" 4000 ma

VLAGE MERILNO OBMOČJE: 0-100%

VLAGE: 0-53% (±3%) /53-100% (±5%)

TEMPERATURNO MERILNO OBMOČJE: OD -20 ~ 60 ℃

TEMPERATURA NATANČNOST: plus ali minus za 0,5 ℃

PH-RAZPON MERJENJA: 3 ~ 9 PH

NPK OBSEG: 1~1999mg/kg) (mg/L)

NPK LOČLJIVOST: 1mg/kg) (mg/L)

NPK NATANČNOST MERJENJA: plus ali minus 2% F. S.

CONDUCTICITY MERILNO OBMOČJE: 0-10000 us/cm

ODZIVNI ČAS:

RAZRED ZAŠČITE: IP68

Merilni princip

Tal tester uporablja napredne FDR metode merjenja.FDR je nova vrsta tal, merilne tehnologije, ki uporablja frekvenco-domene odraža elektromagnetni val impulz štetja ukrep tal.To je nameščen v kraju, kjer je potrebno meritve, in senzor zlitine sonda vstavi navpično v tla, da začnete.merjenje.

Merjenje Navodila

Izberite primerno merilno mesto, bi se izognili kamenje, in zagotoviti, da jekla igla ne dotikajte trdim predmetom.Vrgel proč vrhnja plast tal glede na zahtevane merilne globino, se ohrani prvotna tesnjenje tal spodaj.

Držite senzor navpično v tla.Pritisnite tipko "SET" ključ za hitro tester za začetek merjenja, in podatkov, ki je vključen v rotaciji.Ne stresajte levo in desno, ko vstavljanje.Priporočljivo je, da se ukrep večkrat najti povprečno vrednost.

Previdnostni Ukrepi Za Uporabo

(1) Če ste kupili hitro tester za merjenje vsebnosti dušika,fosforja in kalija v tleh, ga je treba uporabiti v tla vlažnostjo 20% -25%

(2) tla hitrost tester samo testi tal in tal.To se ne uporablja za suho moko, majhni kamni, ekološko sekanci, tekoči delci, itd.

(3) hitrost tester je neposredno vstavi v suhe in trde tla, ker ion dejavnost je nizka, pravilno dušik, fosfor, kalij koncentracije in pH vrednost na merilni točki ni mogoče prebrati, in suhega in trdega tla bo škoda sonde.To ni priporočljivo za uporabo hitrost tester.Tester ukrepe, suha in trda tla.

(4) compactness tal bo neposredno vplivajo na izmerjene vrednosti in vzrok napake.Izboljšati točnost rezultatov testiranja, prosimo, uporabite način multi-point testiranje traja povprečno vrednost.

(5) Bodite previdni, da se ne dotaknete test točk pri uporabi kamna, in ne uporabite prekomerne sile, drugače bo zlahka poškoduje elektrod.Ne sme biti vstavljena v tla, za dolgo časa, je enostaven za oksidacijo.

(6) Po meritvi, čiščenje tal delci na površini sonde z gaza čas, da sonde suho.

(7) Kadar je hitrost tester ni v skladišču, neposredno ne drgnite ali praske na površini sonde z rokami, in ostane čista in suha, stran od magnetnih predmetov in drugih kovinskih predmetov.

'

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni