15ml Gel lak Za Nohte Art DIY Design UV LED 8 Barv, Lakov za Nohte, Dolgotrajno Gel Lak za Nohte Art Salon Manikure Orodja

Nov izdelek

€25.25

€32.78

-22 %

Na zalogi

Oznake:

angel blazino, gel lak za nohte 15ml, gel lak set, g13 okova, za gel nohte, set, mačka oči magnet, 8 smd, uv led gel lak, ki določa gelpolish, barvni gel nohtov set, gel lak, 50 ml

15ml Gel lak Za Nohte Art DIY Design UV LED 8 Barv, Lakov za Nohte, Dolgotrajno Gel Lak za Nohte Art Salon Manikure Orodja

Specifikacija

NETO WT:15ml Barve: 8 Barv Package: 1 Komplet Tip: Za Nohte Art Design Trajna Čas :40-45 dni Z uporabo Orodja: UV-LED Lučka Uporaba: Nail Art Kozmetični , Salon Nohtov , Nail SPA Ali Usposabljanja itd.

Značilnosti:

1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2. Privlačne Barve. 3. Potrebno orodje za strokovno salon uporabo in začetnik praksi . 4. Moda in lep dizajn, dobra kvaliteta materiala in priročen za uporabo. 5. Stresamo ali mešamo zelo dobro pred uporabo.

Plačila:

1.Pred nakupom preverite, ali je vaš naslov za dostavo pravilen.Ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom. 2. Prosim, pustite opomba v plačilo opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost). 3. Telefonska številka je priporočljivo za bolj natančno dostavo.

Dropshipping:

1.Vaša stranka kraj, da v vaši trgovini ali spletni strani. 2.Postavite istem vrstnem redu v moji trgovini in obdržati dobiček. 3.Bomo poslali, da bi vaše stranke neposredno.Trgovina na debelo in dropshipping sta pozdravila.Za dropshipping,smo lahko pošlje blago na vaše stranke.

Dostava In Predaja Izraz:

1.Mi ladje po vsem Svetu. 2. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-2 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli. 3. Izdelki so poslane iz HongKong Post Letalom(bomo poslali vaše paket z brezplačno številko za sledenje), doseže večina držav v 10 do 30 delovnih dni. 4. Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja največ 40 delovnih dni.Če ne morete sprejeti po 60 dneh.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo. 5.Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda. 6.Prosimo treba opozoriti, da stranka iz Brazilije, zaradi vašega držav strogo po MERI politike, da MERCHANDISES iz Vzhodne Azije, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo . 7. Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne ponudbo.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine. 8. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. 9. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Naša Obljuba za Stranke:

1.Vsi izdelki ustrezajo standardom kakovosti. 2.Vse blago, ki se bo treba preveriti PRED vsako reda in podal v čas. 3.Zagotavljanje tople & prijazno pred prodajo, servis in poprodajne storitve. 4.Vse zahteve, ki bodo odgovorili v 24 urah.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na našo customer service najprej smo pripravljeni, da vam pomaga rešiti vaše težave.Prosimo, ne puščajte slabe povratne informacije.Hvala.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,prosim, pustite pozitivne povratne informacije in nam dajejo 5 zvezdic.

NETO WT 15ML
Prednost 1 Heathy, Okolju prijazne
Prednost 2 Hitro Suho,Dolgotrajno
Količina 1 Komplet
Številka Modela SNXS
Postavka Vrsta Gel Nohtov
barve 8 barv
Slog Soak Off UV Ali Led Gel Nohtov
Trajna Čas 40-45 Dni
Uporaba Salon nohtov, Nail Beaty, DIY Nohtov In Darilo, itd.
Vrsta Gel Za Nohte
Glasnost 20ml
Sestavine Smole
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni