KEIUMI Veren 23" Polni Silikona Vinil Boneca Rodi Punčko 23" Zlate Lase Etnične Prerojeni Baby Doll Fant Lahko Kopeli Otroci Playmates

Nov izdelek

€39.38

€70.33

-44 %

Na zalogi

Oznake:

dojenček rodi silicij, princesa stanja set, lutka prerojeni malčka, baby doll npk, lutke lasulje, pliš, lutka komplet, ki so prerojeni, plesni rodi punčko kit, silicij, ki so prerojeni, hoomai, ki so prerojeni

1.Material: Polni silikona, vinil, uvoženih mehko vinil iz Nemčije, 100% varno in udobno. 2.Baby velikost: 23 palcev približno 57 cm lutke. 3.Oči: Akril oči,svetlo in jasno, izgleda tako pravi. 4.Kožo: Bela koža je najbolj edinstven kraj, ta lutka , oblikovalci bodo porabili veliko časa, da se otroška koža je videti bolj realističen multi-layer 5.Lasje: prilepili lasulja z roko.zlato barvo 6.Struktura: Glave in okončin, vse so narejene iz silikona, vinil .Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedi ali leži , silikonski vinil lutka lahko vnesite vode,ne more stati,govorijo ali krmo. 7.Uporaba: Otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

1.Barvna neusklajenost Razlika v barvi je lahko vzrok za nekaj drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar pa, tako smo dodali nekaj slik, ki so dobili od Strank ali sprejeti po telefonu.če ste belive, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno. 2.Lutka Marterail punčko Glavo, okončine so vsi narejeni iz silikona vinil.lahko vstopijo v vodo.pogled na Punčko podrobnosti , o telo,roke,noge,lase.prosimo, upoštevajte.to je zelo pomembno.dovolite nam, izognili nesporazumom.in punčko materiala, ki so opravili mednarodni test ,tako da ne skrbite, če vam ni všeč,se obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno. 3.Lutka velikosti lutka, ki so različne velikosti glede na različna merila način, naredim dva načina: 1> Našo punčko noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od komolca do tiptoes, pogled na sliko: to je približno 57 cm. 2> Če odmislimo ukrivljene noge,omogoča meriti neposredno, od glave do tiptoes.kot slika: to je približno 55cm .boste vedeli, lutka, točno velikost,povem vam podrobno, tako ne bi sprejela, ki se pritožujejo zaradi velikosti, hvala za vaše razumevanje.( tako obstaja odklon zaradi različne načine merjenja. ) 4.Lutka Accessorries Obstaja preveč lutka pribor,vse so brezplačno na parceli, kot so pacifer,steklenico mleka,mini plišastih igrač,oblačil (lutka brez daiper,hvala).včasih več, dodatki, lahko so brez zalog, zato vam bomo poslali naključno (vendar bomo dodali drugo darilo za vas kot nadomestilo),bomo v stik z vami, preden ga pošljete.prosimo za razumevanje. 5.Dostava Vsi izdelki bodo poslani v 2-6 dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje Carinske Pristojbine, ali drugih skritih stroškov, ne bomo odgovorni za vse Carinske Pristojbine .upam, da boste lahko razumeli. 6.Vrnili Smo jamstvo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema,ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana .

1.Najboljše kakovosti: iz surovin, nakup, da lutka, barvanje, preverjanje, proizvodnja, montaža, vsaka povezava je najboljši; najnižjo napako razmerje, se izognemo skupne napake : spadajo trepalnice, zdrs okončin , obarvajo telo, in neenakomeren trdote.Naše KEIUMI blagovne znamke ima najvišjo pozitivno hitrost in najnižjo spora stopnja, smo vredni zaupanja, da bo vaša prva izbira za srečno nakupovanje.

2.Material varnost: Naše KEIUMI lutke, ki so opravili številne teste varnosti in dobil Certifikate CE, ROHS, ASTM, CP65 itd, ki so popolnoma varna za vaše dojenčke.

3.Najnižja cena: Smo proizvajalec prerojeni lutke otroka, ne sredi dle-moški, lahko vam z najnižjo ceno.

4.Strogo paket: paket je izvrstno in sef; oprema so skupaj.vsi dodatki pošlji naključno .

5.Najboljše storitve: Imamo strokovne službe ekipe, da vam pomaga rešiti vseh problemov, ki se pojavljajo pred, med in po prodaji, ki vam zagotavlja najboljšo posvetovanju izkušnje.

6.Blagovne znamke garancija: KEIUMI je registrirana blagovna znamka je vodilna blagovna znamka prerojeni lutke, smo lahko ročaj dovoljenja kvalifikacije za uglednih sredstev za doseganje sodelovanja in win-win.

7.Realna Slika: naša lutka slik in video posnetkov so v živo-ukrepanje streljanje, kaj dobite je to, kar vidite.

8.Hitrost dostave: Mi lahko dostaviti vse naročene v roku 48 ur.Poskrbite, da vaše naročilo ni ravnalo na prvič.

9.Močna ekipa : Smo ekipa, ki združuje R&D in oblikovanje, so strokovni in inovativni.Naše proizvodnje bo posodabljanje.prizadevali si bomo, da bo prvak rodi punčko industriji.Izberite zda,izberite svojo prihodnost.

Poreklo CN(Izvora)
barva oči Akril oči, izgleda tako realno.
Značilnosti Dıy Igrača
Vrsta Moda Lutka
Blagovna Znamka KEIUMI
Pribor Oblačila, cucla,steklenico mleka, igrača
Starostni Razpon 2-4 Let
Paket mehurček stolpec
Dimenzije približno 23 palčni 57 cm
Spol FANTJE
stanje Na Zalogi
Varnostnega Spričevala EN71 (Varnost Mehko) standardi EU,CE, ASTM, ROHS
Uporaba Darilo za rojstni dan,Božič Darilo ,Otroci, partner, Zbiranje, DIY razredu
lase prilepljenih Las Lasuljo, barve zlata,
Telo Uvožene Nemčiji Silikonski vinil
Postavka Vrsta Lutke
Neto Teža približno 1.6 kg
Material Polni silikona vinil
Obrazec Končal
Opozorilo hranite stran od ognja
Mfg Serijske Številke Moda
Baterija no
Tema Film & TV
BJD/SD Atribut lutka
Postavka prerojeni baby doll
Številka Modela KUM23FS01-WGW29

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni