Stereo Gaming Slušalke Za Xbox eno PS4 PC 3,5 mm Žično Nad Glavo Igralec Slušalke Z Mikrofon Nadzor Glasnosti Igra Slušalke

Nov izdelek

€10.20

€17.59

-42 %

Na zalogi

Oznake:

laser ps4, xbox 360 controlls, držalo za slušalke igralec, headphon imetnika, oblak hyperx, igralec roza, earphon, skupina mikrofon, ena s xbox, gaming slušalke slušalke

Stereo Gaming Slušalke Za Xbox eno PS4 PC 3,5 mm Žično Nad Glavo Igralec Slušalke Z Mikrofon Nadzor Glasnosti Igra Slušalke

Značilnosti:

1. HRUP PREKLIC MIKROFONA: mikrofon gaming slušalke zajema zvok iz vseh smeri.Zaradi zmanjšanja hrupa tehnologija ima tudi zmogljivost zmanjša nezaželene hrup in izboljša jasnost zvoka.Mic se lahko giblje navpično navzgor in navzdol,tako da boste lahko dobili boljšo kakovost zvoka z nastavitvijo pravim kotom Mikrofon v smeri zvoka vir.

2. UNIVERZALNI KOMPATIBILNOST:gaming slušalke podpira PlayStation 4, Novo Xbox Eno, PC, Nintendo Stikalo, Računalnike(Windows 7/8/10, MAC,PC,Prenosni računalniki, Tablični računalnik, iPad, Pametne Telefone, (IOS/Android).Ekstra adapter( Ni priložen)ni potrebna, če so vaše PC ,laptop in X box Eno Uporabnikov.

3. ODLIČNO UDOBJE: mehko pomnilnik earmuff vam zagotavlja dolgotrajno comfortability.Nastavljiv naglavni trak, omogoča, da se prilega lepo na različnih velikosti glavo, ne da bi padli z lahkoto.Zahvaljujoč lahka zasnova(192gram le), da ne bo bolelo vaš vrat tudi po tem, ko je nosil dolgo časa,vam omogoča, da se povsem potopite v gaming svetu.

4. NADZOR GLASNOSTI STIKALO&NEMO:Obstaja gumb za izklop na kabel, ki je zlahka dostopna .To tudi zunanja oblika a orodja stikalo, ki omogočajo preprosto prilagajanje glasnosti brez nastavitev glasnosti v vašem Izračunal,tako da lahko komunicirajo in sodelujejo wit vaš sotekmovalce na enostaven način.

5. DOBRA KAKOVOST ZVOKA:slušalke je odlično kakovost zvoka z dobro količino bas in spust visoko.Z njim boste lahko uživali svež in kristalno čist zvok.Kot nalašč za različne igre, kot so Halo 5 Skrbniki, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch, World of Warcraft Legije, Fortnite, Liga Legenda, PUBG, Overwatch, CSGO, Bog Vojne,itd.

Specifikacije:

Teža: Okoli 310 g

Barva: Črna,Rdeča

Material: Plastično Ohišje

Združljiv Model: za PS4,RAČUNALNIK ,Mobilni telefon

S 3,5-mm vtič in 110 cm kabel

Z mic in voulme nadzor

Paket Vključuje:

1 x Gaming Slušalke

Številka Modela Gaming Slušalke Slušalke Slušalke
Nepremočljiva No
Funkcija 2 Za Internet Bar
Funkcija 4 Hi-Fi Slušalke
Poreklo CN(Izvora)
Občutljivost 52±2dBdB
Dolžino Vrstice 1.3 mm
funkcija 5 Skupna Slušalke
Brezžična Vrsta NOBEN
Funkcija Za Mobilni Telefon
Z Mikrofonom Da,
Blagovna Znamka Jeebel
Nadzor Glasnosti Da,
Slog Izhod za slušalke
Nadzor Gumb Da,
Priključki 3,5 mm
Certificiranje NOBEN
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Vokalizmu Načelo Dinamično
funkcija 3 za Video Igre
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Sporočilo Žično
Odpornost 32ΩΩ
Brezžično No
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Podpora APP No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni