Krof Macaron Mačka Posteljo Umetno Plišastih Pes Pet Postelj Mehko Posteljo Psa Plišastih Mačka Mat Pes Postelj Za Velike Pse Posteljo Labradors Hiša

Nov izdelek

€5.86

€7.51

-21 %

Na zalogi

Oznake:

diy lutke, postelja za psa, zlati prinašalec, vezi hišni ljubljenčki, mačka stuf, mačka stolp drevo, lepim, barbi majica, mačka viseči mreži okno, hišnih dodatki proti

Barva: Kaki/Temno siva/Usnje v prahu/Avokado, zelena/lotus koren škroba/mavrica/Svetlo rjava/Svetlo vijolična/kava

Velikost:

XS 35 ×35 ×15 cm

S 40 ×40 ×18 cm

M 50 ×50 ×18 cm

L 60 ×60 ×18 cm

XL 70 ×70 ×18 cm

XXL 80 ×80 ×18 cm

Material: 1 plišastih jjeza postelja

Značilnosti:

Izdelana iz visoko kakovostnega pliš, ne - mucke, da je v redu izdelave je, da bi preprečili spadajo dlake v največji meri.

Postavljeno platišča ustvarja občutek varnosti in zagotavlja glave in vratu podporo, medtem ko super-mehak ponuja skupno in mišičnih bolečin.

To gnezdo opravlja preprosto, vendar visoke kakovosti pet življenje, svoj videz in barvo, da izgleda lepo krof ali macaron, poln sladkih smislu.

Zagotavljanje vaše hišne ljubljenčke a udoben počitek okolje.Tudi za to bo prišel občutljivo dekoracijo za vaš prostor.

Paket vključuje:Najboljše za hišni ljubljenčki do 35 lb.Prosimo, ukrep vaš jjeza pred oddaji naročila.Naše hišne vreča je kot nalašč za večino mladičkov, mačke, ter druge male hišne ljubljenčke.

O Plačilu

1.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2.Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3.Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.RUSI mora dati nas polno ime zato, ker je rusija post politike

Pošiljanje in Dostava

1.Orgon.si Standardna Dostava:O 10-35 Delovnih Dni, da pridejo

2.Singapur post : O 15-35 Delovnih Dni, da pridejo,

3.Kitajska Post Air Mail : O 15-90 Delovnih Dni, da pridejo.

4.DHL:Približno 5-15 Delovnih Dni, da pridejo

O Povratne Informacije

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Naš cilj je zadovoljstvo strank!Hvala vam za vašo podporo in razumevanje!

Material Velvet
Funkcija Dihanje
Je Pametno Napravo No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Junejour

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni