JCPOWER slim 12V 15A 200w Napetosti Transformatorja Stikalo napajalnik za Led Trak ali nadzor stikalo za LED zaslon CE certificiranje

Nov izdelek

€11.67

Na zalogi

Oznake:

rog 12v 200w, napajalni modul nastavljiv modul, 12v moč suppli, 12v 2a adapter, varnostno napajanje, 12v led napajanje, harde led trak 220v, moč smart trakovi, ULTRA POWER UP6, 12 v napajalnik 200w

LED Napajanje DC 12V 15A

Značilnosti: 1.Polni obremenitvi burn-test 2.It 's dobro kakovost in visoko zmogljivost 3.Veliko stikalni napajalnik za gospodinjski aparati Specifikacije: 1.Vhod: AC 180-220V 15% NI PRIMEREN ZA 110V 2.Izhod: 12V DC15A 3.Moč: 180W 4.Zaščite: prevelika / nad napetost / short circuit 5.Material: Kovina 6.Net teža: 0.35 7.Barva: Srebrna 8.velikost:223*68*40 mm 9.CE certificirana

Primeren za Vse DC12V LED Luči.LED trak Svetlobe,LED Bar Luči, LED Stropne Luči, LED Downlight, LED Panel Svetlobe itd

Imamo še vrsta LED napajalni adapterji.Če boste potrebovali,da bi jih na domačo stran.Vse podrobnosti,Prosimo, da se prosto nam kown, ste vedno dobrodošli.

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Element, ki bodo oddane priporočeno po Zračni pošti iz Kitajske ali kurirju ali zasebne linije.Zagotavljali bomo številko za sledenje ASAP.

Vse parcele imajo številko za sledenje.

Pod 2 KG brezplačna dostava preko China_Air-Mail v privzeto.Če potrebujete nujno, pls izbiro drugega prevoznika.

2. Najbolj naročila so odposlana v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.Včasih, predmete, ki so lahko poslani v roku 3-7 dni po potrjeno plačilo.

Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Prosimo, POSKRBITE, da je vaš naslov, pravilni in ažurni.

4. Prosimo, da se zaveda, da je čas dobave lahko daljši če so elementi, ki bodo pregledani s carino.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Dobite lahko tudi sledenje podatkov iz uradne spletne strani.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Če je paket vrnil za posredovanje vprašanje, kupcu zaračuna za povratni prevoz in reshipping pristojbino, ali bomo ewfund prvotni znesek, ki se odbije od vrniti ladijskega stroškov.

1. Imate 7 dni, da se obrnete na nas, da bi z izmenjavo ali za vrnitev in 14 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

2. Če je element, ki je poškodovan v 90 dneh, vam bomo poslali zamenjavo ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.In kupec prevzame na vrnitev takse, bomo odgovorni za enkrat pristojbina.

3. Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina za nazaj in naprej tovora.

4. Prosimo, NE pošiljajte nobenih postavka nazaj, preden se obrnete na nas!Mi vam bo s povratno obliki, da se zagotovi hassel brezplačno transakcije.

1. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali poštne stroške.Ti polnjenjem kupca odgovornost.

2. Če želite, nas, pa razglasi, da je vrednost carinjenje in m arked kot darilo, samo prosim, pustite nam sporočilo v redu, bomo, kot ste nam je povedal.Prosimo, menijo, tveganje po meri potrditev.

3. Prosimo, preverite pri vaši državi carinskih o ffice, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.

Teža 0.4kg
Izhodni Signal DC 12V
Vhodni Signal AC220V
Tip Vtiča NOBEN
Postavka Vrsta Transformatorji Razsvetljava
Vhodna napetost 180-220V
Številka Modela jc12V15A-slim
Značilnosti led napajalnik ac
Blagovna Znamka kingsbond
Material Aluminij
Certificiranje ce
Izhodna napetost 12
Garancija 1YEAR

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni