Pipa Standardni Priključek Toplogrednih Homebrew Kapljično Namakanje Cev Hitro Priključek Za Pralni Stroj Pipo Skupno 50 Kos

Nov izdelek

€12.08

€21.20

-43 %

Na zalogi

Oznake:

priključek za kapljično namakanje, enostavno kapljično namakanje, pivo homebrew, za homebrew, vrt vode, kapljanja vode, kapljično namakanje set, agac namakanje dripper, tapnite kapljalna, kapljično namakanje tapnite

100% popolnoma nova in visoke kakovosti Barva: Črna in Zelena Plastika 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Pipe priključek kot Nalašč za namakanje vaš cvet, rastline, trave, kmetijstvo, vile, industrijske namakanje!Enostavno namestitev!Voda je na splošno uporabljajo nizko-tlačni 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Pipe priključek!Trpežne in dolgo življenjsko dobo, ki so splošno sprejeti s strani uporabnikov.Povezava velikost: 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Ženski navoj Pakiranje: 50 Kosov je hiter priključek cevi, spojev pipo cev Deli dve vrsti, kokoš smo povezati na ventil za Vodo ali pipa pipa pribor, vodo pištolo priključek G1 / 2 "in G3 / 4" dveh vmesnikov, Saj tako imenovani "hitro" voda hitro priključek, seveda, Enostaven za namestitev in hitro povezavo Cevi in pipe, in avtopralnica spray pištolo shop.To je tudi lažje za uporabo, hitro, enostavno.

Opomba To je ročno merjenje je lahko 1-2 mm napako.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Dostava ◆ Smo običajno ladja vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo.

◆ Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to ponavadi traja 10-30 dni po navadni pošti(Orgon.si Standardne Dostave,epacket,kitajska post air mail itd.).

◆ Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno ni prejela element, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi Zaščitna času naročila.

1. Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas positiver povratne informacije s 5 zvezdic. 2. Če imate kakršne koli težave,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da se rešitev.Moramo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

Ime 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Pipe Hitro Priključek
Povezava velikost 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Ženski navoj
Blagovna Znamka Govori-Zadovoljen
Prednosti Hitri priključek
Vrsta Voda diverter
barve črna in zelena
Vrt Vode, Priključek Vrsta Pipe Standardni priključki
Material Plastični
Kategorija Voda priključek
Uporabite za Pipa pralni stroj cev
Plastika Tip PP
Številka Modela 10089
STANDARD BS
Velja za 1/2 Palčni ali 3/4 Palca Pipe

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni