45M Vodotesno Ohišje Podvodnega Kaljeno Steklo Potapljaško Ohišje Pokrov Objektiva Filter za GoPro Hero 9 Črna Kamera dodatna Oprema

Nov izdelek

€13.28

€17.25

-23 %

Na zalogi

Oznake:

gopro 9 junak, lučka gopro 7, 1155 matična plošča, scuba potapljanje, gopro hero motherboard, lamax x7, republikanske stranke, matično ploščo računalnika, gopro hero 9, zaslon fotoaparata ribolov

45M Vodotesno Ohišje Podvodnega Kaljeno Steklo Potapljaško Ohišje Pokrov Objektiva Filter za GoPro Hero 9 Črna Kamera dodatna Oprema

Opis: 1. Strokovno načrtovanje.Izdelani za GoPro Hero 9 črne športne kamere, se popolnoma prilegajo in tesno zaprti, zagotavlja popolno zaščito za vašo GoPro v ekstremnih dejavnosti na prostem, globoko vodo, potapljanje, surfanje, potapljanje in ostale vodne športe.

2. Opremljen z nadgrajeno nepremočljiva tesnilni obroč in tesno sponko za učinkovito preprečevanje puščanja vode.Lahko uporabite Go Pro snemanje podvodnih dejavnosti na globini približno 45 metrov/148 noge brez skrbi uhajanja.

3. Vključuje 3 sklope potapljanje filtri.Vodotesno vgradnjo v vozilo, ki prihaja z 3 sklope potapljanje filtri, rdeči filter, vijolična filter in roza filter.Ti filtri uporabljajo predvsem za barvne korekcije na vodne globine približno 5-25 metrov/16-82 noge.

4. Visoko prepustnostjo svetlobe in celovito zaščito.Ogledalo okvir je izdelan iz ultra-debel kaljenega stekla z visoko prepustnostjo svetlobe, ki lahko vzdržujejo dobro fotografiranje učinkov in ohraniti jasne in žive kvaliteto videa.Šport in fotoaparat učinki so tudi ne vpliva anti-deskanje tlak.Glavni del je izdelan iz visoko kakovostnih PMMA plastike, čvrst in vzdržljiv, in lahko zaščitite svoj objektiv fotoaparata in zaslona iz visoko vpliv kapljice, udarci in praskami.

5. Hitro sprostitev sponko montaža sedeža.Ta paket vsebuje hitro sprostitev sponko montaža sedeža in vijaki, ki se lahko enostavno povežete z GoPro stojalo, nahrbtnik montaža sedeža, sesalni montaža sedež in drugi dodatki.

Specifikacija:

Material: PC

Funkcija: nepremočljiva, prah-dokazilo, spusti-dokazilo, tlak,-dokazilo

Filter barva: rdeča, vijolična, roza

Podpora globina vode: približno 45 metrov/148 noge nepremočljiva

Objektiv material: HD PC, prepustnostjo svetlobe ≥95%, G visoko trdoto ≥9H

Primerno za modele: za GoPro Hero 9

Barva: prozoren

Seznam Vsebine:

Stanovanje Primeru Filter*1

Filter*3

Vrvica*3

Znanja*1

Vijak*1

Blagovna Znamka tmddotda
Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke gopro
Vrsta matično ploščo
Številka Modela zaščitna torbica
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni