Svinčnik Vrečko, Velike Zmogljivosti, Dvojni Žep Platno Preprost torbica Pen Torba Tiskovine Skladiščenje Vrečka za Študentske Šolske Potrebščine

Nov izdelek

€3.77

€4.10

-8 %

Na zalogi

Oznake:

primeru svinčnik šola, pencilcase za dekle, girs svinčnik, primeru pero, mambeski svinčnik, peint svinčnik, svinčnik sao, pingu svinčnik, primeru kawaii svinčnik, tht svinčnik

Svinčnik Vrečko, Velike Zmogljivosti, Dvojni Žep Platno Preprost torbica Pen Torba Tiskovine Skladiščenje Vrečka za Študentske Šolske Potrebščine

Paket vključuje: 1 x svinčnik vrečko

SHPPING POGOJI

1.Predmeti so nomarlly pošiljajo po 1-5 delovnih dni po plačilu potrditev.

2.Izdelki so poslane za Orgon.si Standardne Dostave , Orgon.si Premium Dostava; večina držav, ki prispejo v roku 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko traja do 60 delovnih dneh.

3.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

4.Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitreje dostava načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

VRNE IN VRAČILO

1.Niso zadovoljni z nakupom ali velikost ne ustreza, nas kontaktirajte v roku 7 dni od prejema vašega naročila.Mi lahko svobodno izmenjavo eno za vas, ampak kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

2.Prejeli napačen element, vzemite sliko predmeta kraj, kjer ima napako in da nam pošljete, bomo preverili, ali je kakovost vprašanje, potem pa bomo poslali še en kos za brezplačno, če je kakovost vprašanje.

Pišite nam, če imate kakšno vprašanje, vam bomo poskušali rešiti v roku 24 ur.

POVRATNE informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.najlepša hvala!!!

2.Če imate kakršnekoli težave glede naše artikel ali storitev , vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Najlepša hvala.

Številka Modela Svinčnik Vrečko
Starost >3 LET
Velikost 20x8x8cm
Vrsta Svinčnik Vrečko
Uporaba Šole & Pisarne
Novost No
Material Platno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni