YA2742 108 Male Kroglice Ogrlica Amethys Druzy Sediment Kamen Obesek Amethys Kroglice Vozel, Ročno izdelana Ogrlica

Nov izdelek

€11.10

Na zalogi

Oznake:

druzi, druzy plast ogrlica, noge mala, male kroglice moški, druze, mala majhne kroglice, zlato druzy uhani, stud druzy uhani, fujifilm instax kvadratnih sq10, 108 mala ogrlica

Ametist Druzy Sediment Jasper Obesek Ametist Kroglice Vozel Ogrlica

Opis

Velikost : izberite, 108pcs ,30inch dolge,40inch dolgo

Konverzije : 1mm=0.0394 palčni,1g=0.0353 unča

Yvonne Nakit je strokovno nakit in gemstone spletni strani.Imamo modni nakit,poldragi kamen,kristalno obrti,pribor za lase in tako naprej,vsi izdelki so visoke kakovosti in dobre patern.Yvonne Nakit najde v mestu Guangzhou, Kitajska,naše tovarne so strokovno lapidarij in oblikovalec v gemstone izdelkov ,vam lahko ponudimo visoko kakovostne izdelke z nižjo ceno.Dobavljamo veliko nakit trgovci po vsem svetu."Mednarodna Trgovina, celovitosti sveta " .

Plačila in dobave

Plačilo : sprejemamo Western Union ,da bi denar ,banke (Visa,mastercard) ;

Glavni Pošiljke : Hongkong Zraka Pošta Poštni Naslov Parcle

Lahko tudi izberete, UPS,EMS,DHL, kot vam je všeč.

Bomo ladja 2-3 delovnih dneh po prejemu plačila .Na splošno čas dostave ocenjuje, da je 7-15 delovnih dni..Morda bo trajalo dlje časa zaradi carinskih in dostava cilja .Prosimo, da nam poveste, če ste prejeli vaš element v razumnem časovnem..Če ne ,prosimo, obrnite na nas kmalu .

Politika Vračanja

Če imate okvarjen element, ki ga želite vrniti ali izmenjavo, nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejmete pošiljko.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od dneva, ko si poročilo problem.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti priložen originalni embalaži in pribor.Smo upad vseh odgovornost za škodo, ki med vrniti.Naročnik je odgovoren za stroške dostave na katerikoli vrnjene artikle.Povrnili vam bomo, ali bi zamenjava glede na naše razpoložljivih zalog.

Stik z nami

Če imate kakršne koli težave ali predlog, prosimo, E-mail z vašim postavka Št. , zelo smo veseli, da vam pomagamo.Smo rokovanje velikega obsega e-pošte vsak dan.Prosimo, dovolite nam, da odgovori vaš e-pošti v roku 24 ur.

Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.Želimo, da boste zadovoljni z izdelkom in izkoristite naše velike cene, tako da lahko pridejo nazaj, da nas za več.

Slog Trendy
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Kovine Tipa Bakrene Zlitine
Postavka Vrsta Ogrlice
Številka Modela ya
Veriga Tip Beaded Zapestnica
Združljivost NOBEN
Spol Unisex
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Funkcija Razpoloženje Tracker
Material Kamen
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka YVEJRY

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni