Originalni Samsung Uradni Silikona Primeru zaščitni Pokrov Za Galaxy Note20 Opomba 20 Ultra 5G Mehko Primerih Mobilni Telefon Ohišja

Nov izdelek

€7.71

€8.57

-10 %

Na zalogi

Oznake:

primeru opomba 20 5g, samsumg galaxy note 20 ultra, telefon primeru za vivo v11 pro, 20 opomba, samung galaxy a71 pokrov, primeru galaxy 2 krat, nubia telefon, galacy opomba 20 ultra primeru, primeru opomba 20, note20 ultra primeru straneh

Pregled

Samsung Galaxy Note20 5G Silikonski Pokrov je enostaven za pridržite, trajne primeru, da zaščiti vaš telefon, brez žrtvovanja sloga.Natančnost, ki je namenjen kritju je narejena iz soft-touch silikona, ki zagotavljajo odličen oprijem in zaščito z minimalno bulkiness.

Vitka oblika, resno varovanje

Silikonski Pokrov ponuja zaščito, ki še vedno z lahkoto zdrsi v žepu.Manj kot 2 mm debel, to ohranja tanek profil telefona in varuje tudi pred manjšimi sunki in udarci.

Dvakrat gor na vaše barvne možnosti

Na voljo v več barvah, lahko premeša in se ujemajo s telefonom, ali pa vaše razpoloženje.In v notranjosti je kontrastne barve, dodajanje dodatno plast barvita, zabavna.

Ta izdelek se zagotovi, da je nakup iz proizvajalci mobilnih telefonov oprema prodajnih kanalov, absolutno 100% pravega izvirnika.

Velja za: Samsung Galaxy Note20 Opomba 20 Ultra

Razpoložljive barve: Črna,Modra,Oranžna,Rdeča ,Rumena,Bela ,Mornarice ,Vijolična ,Zelena Pakiranje specifikacija: večino paket (plastično vrečko paket)

Ta izdelek je zagotoviti, da so ga kupili Samsung mobilni telefon proizvajalci opreme prodajnih kanalov , absolutno 100% pravega izvirnika.

Opomba : Prosimo, ne pozabite odstraniti polje, preden posodabljanje sistema telefona.Je dobro za vaš primer.

Dragi kupci in prijatelji: ko ste kupili svoj izdelek,če se zgodi kaj nenavadnega,: Ne prejme predmetov, ali v nasprotju z opisom, ali drugih razlogov, da si ne prepriča.Prosimo, ne puščajte nevtralni (ali negativno )povratne informacije ali odprite primeru enostavno, prosim vas prosimo, da napišete, da stik z mano.Potrudili se bomo, storitev rešiti vaš problem.Menim, da je dobra komunikacija lahko reši vse.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost.

Bomo ladja vaše predmete v najkrajšem možnem času po tem, ko ste izvedli plačilo.Če vaše predmete zmanjkalo zalog ali kakršne koli druge težave.Povedali vam bomo v najkrajšem možnem času.Običajno, smo ladjo je za Hong Kong Letalom, Singapur Letalom.Mednarodni Ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopki.Če elementa ne prispejo po pričakovanj dan ali katero koli drugo vprašanje.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo rešiti problem.

Funkcija Umazanijo-odporne
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Značilnosti Enostavno in priročno
Design Navaden
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Samsung
Vrsta Pol zavit Primeru
Združljiv Samsung Model Galaxy Note 20+

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni