Super AMOLED Za Samsung Galaxy A5 LCD A5 A500FU A500 A500F LCD Zaslon na Dotik, Računalnike Prikaz Nadomestnih Delov A5 Zaslon

Nov izdelek

€28.59

€40.27

-29 %

Na zalogi

Oznake:

a5 lcd, zaslon samsung galaxy a5 6, samsung galaxy a800f lcd-zaslon na dotik, j500 lcd samsung, a500 lcd, samsung a500 fu lcd, a500fu zaslon, prikaz a5 10, a500f, a5 2017 dotik

Opis:

1.Super amoled Kakovosti LCD zaslon zbora za Samsung A5 2015 A500FU A500 A500F A500M

(Prosimo, izberite desno opcijo, glede na vaše potrebe.Hvala)

2. Mi lahko zagotovi veleprodajno ceno, bolj ste, da je ceneje lahko pridobite.Če želite postaviti večino vrstnem redu, vljudno prosim pošljite sporočilo, da nas pred plačila, bomo odgovor boste v roku 24 ur (razen počitniških).Radi bi, da ponujajo odlične cene in storitve za stranke za dolgoročni partnerji.

3. Paket Vključuje:

1*kos LCD zaslon

1*komplet orodja za vzdrževanje

Dostava:

1. LCD zaslon je krhek in visoko vrednost, če ste naročilo doseže 10pcs (razen EMS in DHL naročil), za prepre evanje škode, bo razdeljena na več paketov z številke za sledenje.To je predvsem odvisno od nalog, vrednost in vaši državi, vas bomo obvestili, če ste naročilo bi razdelimo v več pošiljkah.

2. Vedno ponudimo Orgon.si Standardna dostava, to je najbolj ekonomičen in varen način dostave.Če želite hitreje način dostave lahko izberete, DHL ali EMS, ko oddate naročilo. (Dodatni stroški poštnine so se obračuna, če je ciljni naslov je na DHL oddaljenih Območjih na " seznamu.)

3. Naročila bodo odpravljena v roku 48 delovnih ur, ko je plačilo potrjen, bomo obvestili takoj, ko ste kupili izdelke ali barvo niso na voljo.Vsi predmeti, ki se lahko pošiljajo po DHL, EMS, HK Post in Singapur Post s tovornjaki Ne za preverjanje paket kipi na spletu , prosimo, resnično, da nas, če niste dobili svoje predmete v 30 dneh od plačila .

Garancija :

1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju.Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in povratne informacije za nas.

2. Vse izdelke, 6 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred odpremo.Prosimo, da NE NAMESTITE pred Testiranjem(SAMO Priklopite zaslon LCD na mainboard za testiranje).Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti podane, predvsem v "MSMADE" oznako dokazati, da ste kupili postavka za nas), nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo storitve.GARANCIJA NEVELJAVNA, če se zaslon LCD poškoduje po Namestitvi.Da Bi Nevračljive!Če ste zadovoljni z izdelki po testiranju.NATO lahko namestite na vaš telefon.

3. ČE LCD Že Nameščen in našli nekatere težave.Prosimo, da nam pošljete nazaj v roku 3 dni.Če LCD NI zlomljena ali poškodovana, poslali vam bomo zamenjavo (povratni ladijski promet pristojbina se plača, vam bomo plačali, ladijski promet pristojbina za ponovno pošiljanje.)

4. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo /rabljena, bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

Velikost 5.0 inch
Garancija 6 mesecev
Debelo Podpora Debelo
QC 100% Preizkušen dela
Blagovna Znamka MSMADE
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Material AMOLED
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Postavka Stanje Nova
Certificiranje NOBEN
LCD Kit Da,
kraj izvora Shenzhen,Kitajska
Številka Modela Za Samsung A5 2015 A5 A500FU A500 A500F
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Kakovost AMOLED zaslon
Zaslon > 3"
Pakiranje Papir polje,Mehurček vrečko
barve Črna,Bela,Zlata,
Ločljivost Zaslona 1280x720

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni