Celotne Prodaje 100 kozarcev/veliko Cikel / Kolo zadaj zlitine prestavi mech menjalnik obešalnik spusti ven z Vijaki Mešana naročila 88 stilov dovoljeno

Nov izdelek

€152.29

€160.30

-4 %

Na zalogi

Oznake:

p kolo orodje, dartmoor, ultegra di2, bicycl, kolo chrome, prestava menjalnika, menjalnik zadnji, velikan steblo, verige vodnik fouriereve, 1090mhz

Prosimo, upoštevajte, da več obešalniki niso na zalogi, vas prosimo, kontaktirajte me, če lahko kupite obešalnik z veliko količino

#80 niso na zalogi, vas prosimo, da ne kupujejo

Nakup branje: Kavljem rep je eden od okvir deli in se razlikujejo glede na različne okvir, ne vsi, GM, trgovina visi uho številko modela, v bistvu izpolnjujejo common frame rep kavljem konfiguracijo, vendar pa zaradi številni proizvajalci okvir, rep kavljem številne plesni, veliko rep z gou za več blagovnih znamk okvir splošni, trgovina ne more zagotoviti kupcem zagotavljajo okvir blagovne znamke, modeli in se odločil, da rep lovilec absolutno seznanjene!Mi samo zagotoviti sklicevanje na posebne priznanje, slog.Prosimo, prijatelji, da odloči, fotografije!Trgovina ne prevzema nobenih dodatnih stroškov (stroškov dostave in vračila zaradi nezmožnosti, da ugotovi, ali za določitev napačne vrste, nakup!Prosim, odpusti mi in razumeti!Ne, opazovanja in presojanja, sklicuje na prodajalca avtomobila, ta trgovina na storitev po okvirja ni v naših rokah.

Cena za ceno, ki je, zaradi lažje primerjave vsako od naslednjih kolesarji, rep kavelj je na obeh straneh strelišča, ne dveh.Število prosimo, da si ogledate podrobnosti za otroka.

V spodnjem desnem kotu rep kavljem številka predstavlja število rep kavljem Prosimo, upoštevajte, da .

Material: aluminij zlitine

pogosta težava

Q: sem uporabo določene hitrosti po dial, določen model prenosnega sistema.Kaj bi bilo treba uporabiti za rep kavljem?

Odgovor: rep visi kavelj uho je okvir dodatkov (kljuke po izbiranje z izjemo), in s kakšno hitrostjo in po izbiranje nima nič opraviti.

V: moj avto je XX znamko avtomobila okvir, ki rep kavelj za uporabo?

Odgovor: storitev za stranke, poleg tega, da so nekateri vročo okvir, je nemogoče vedeti, kaj vse okvir rep kljuko.Prosimo, pošljite slike, ki jih da stranka, za določitev (na Internetu iščete slike in prosim svojega avtomobila, z repom kavelj za skladnost.Ker so nekatere blagovne znamke imajo lahko različne serije rep kavelj je tudi različnih

Q: kaj pa je moč rep kavljem?Ni jekla?

Odgovor: večina viseče ušesa, se uporabljajo, so 6061 aluminija zlitine materiala.Zakaj ne jekla, ko je po nesreči zlomil avto, boste morda naleteli na prenos privede do deformacije prenos funkcijo.Po kavelj, ki je izdelana iz aluminijeve zlitine, dovoljeno, da imajo nekatere deformacije, tako kot za zaščito prenosa ni poškodovan.Ko hud udarec po kavelj, ki se lahko razdeli, potem šele za novo, lahko, s čimer se znižajo stroški vzdrževanja okvir.

Obvesti kupca:

1, po koncu kavelj, ki je nastavljena na koncu kljuke morajo biti pravice, ne nagnite težko v.Moramo razvrstiti negativne, ne iz negativnega twist, tako enostavno, da naj rep kljuke žice, vrat škodo.

2, kot je svoj rep kavljem pogosto varianta napake, preverite, izbiranje in prenosnem sistemu je problem.

Zgornji dve točki Prosimo, bodite previdni, da ne odmor, kriva trgovina na rep kavljem problem in moč, ni visoko.Obstajajo kupci namestitev napaka povzroči škodo, je prišel nazaj in rekel, pošljemo blago.V tem primeru, človek škodo ali težave s kakovostjo, dobra rešitev.Je kakovost problem smo se nikoli ne izbirna komisija, je človek škodo, prosimo kupce, odkrito povejte, prosimo, menijo, da damo razumno rešitev.

O namestitev: trgovina samo na prodajo rep kljuko, kako namestite in nastavite hitrost, več kot obseg storitev blaga.Stranke potrebujejo za reševanje svojih lastnih, če ne greš na spletu iskanje video tutorial.

No. 1: To je sorta poseben avto XDS.

No. 2: KOCKA okvir z umivalnik itd. 2013 UCC skozi 2 3 5 6 in druge modele.

Številka 3: KOCKA

, gogobike,) (((BWM} (stare, PRO--2007, PRO--2007 (600 550 500 360 300 (MERIDA0 Java No. 4: Duke XDS Hummer BMW Evrazijskega Ma BH DH mačka mosso UCC (stari del Merida Knez, Vojvoda 350, Knez, Vojvoda, Vojvoda, Knez, Vojvoda 650, Vojvoda 700, Vojvoda duke), 2007, 2008, 2009, Vojvoda pro, Merida Challenger Izzivalec, 2008, 2009, Vojvoda pro, Merida Challenger Challenger 2008, Merida sub, Merida bojevnik 700, Azijske pralni modeli, XDS (XDS), Hummer Hummer) BMW Obi Wan ya orbea, mosso, UCC, TNT, BH, Leo BIGCAT Java Scott večina avtomobilov.MOSSO-2631 JAVA UCC in druge modele.

5: Merida Bojevnik

No. 6: GT JAVA trajekt Brian PREROJENI sharp

No. 7: priljubljena big GOGOBIKE Merida velikan XDS, big MISSLE mosso UCC na blagovno znamko (big GOGOBIKE Merida velikan XDS priljubljena Salomona Phoenix MISSLE MOSSNO UCC in različnih blagovnih znamk avtomobilov. .13 UCC, 2 Buleide 1 lug.Apache UCC V zavornem disku, TEMA.UCC 20 "Peggy rep kavljem 24 serije rep kavljem).

Obdelava prilagajanje Da,
Ali želite uvoziti no
Vrsta Večfunkcijska Orodja
Poreklo CN(Izvora)
teksturo materiala aluminijeve zlitine
Tehnologija obdelave Kovanje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni