24 kos/veliko 3-palčni Božič Grosgrain Traku Loki S Posnetka Sneg Pinwheel sponke za Lase Lase Pin Pribor 640

Nov izdelek

€7.27

€9.20

-20 %

Na zalogi

Oznake:

iphone 12 dragulj primeru, polistiren imeti psa, polistiren veliko glavo, dora trak za 10 metrov, iphone 12 stekla 111d, iphone 12 henna primeru, krznen čevlji platfotm, iphone 12 gold okvir, motorola impulz max 2

Ime izdelka: 24 kos/veliko 3-palčni Božič Grosgrain Traku Loki S Posnetka Sneg Baby Dekle Pinwheel sponke za Lase Lase Pin Pribor 640

Material:Grosgrain traku

Barva: Normaly naš paket je vsaka barva 2pcs v eno veliko ,Če vam posebno zahtevo za barvo,pls pustite nam sporočilo, če ste naročilo,Hvala.

Velikost:Lok dolžine približno 3inch, dolžina Posnetka okoli 1,8 palčni

Topel Nasvet:

1.Prosimo, počakajte malo razlikuje zaradi ročnega merjenja,zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

1.To ponavadi traja približno 15-45days za vaše naročilo prispejo z China post air mail,

2. Če morate blago nemudoma,prosimo, obrnite na nas izbrati fast shipping način, kot so DHL/EMS in plačati več dodatnih, ladijski promet pristojbina .Vendar, če ste naročilo znesek, ki je več kot 150USD, Brezplačna dostava po EMS/DHL/Fedex(Izključiti nekatere oddaljeno območje)

3.Včasih čas dostave je mogoče zamude zaradi strogih po meri pregled ali vremenske težave,vas Prosimo, čakanje patienly .Hvala.

1. Neposredna prodaja iz naše tovarne do kupca, ga lahko shranite več denarja za izdelek stroškov. 2. Več kot 20 let izkušenj v Ročno Cvet industriji. 3. Zanesljiva kakovost in Razumne cene. 4. Večina predmetov, ki se vodijo v velikih zalog za prodajo. 5. Najhitrejši čas dostave roku 3 dni, za večje naročilo količino. 6. Strokovni proizvajalec Ročno Cvet 7. Sprejeti po meri design in OEM naročila.Vaše zadovoljstvo je naša največja motivacija 1.Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljšo storitev .

Vrsta Lasnice
Blagovna Znamka YHXX YLEN
Spol Dekleta
Oem Da,
Velikost about 3 inch
Slog Baby Pinwheel Lase Posnetek Opremo
Pakiranje 24 kos/opp vrečko
Vzorec Tipa Trdna
Material Grosgrain Traku
barve 12 barv so na voljo
kraj izvora Kitajske (Celinska)
Postavka Vrsta Pokrivala
obrti ročno
Številka Modela 640 grosgrain trak lok
Ime Oddelka Otroci
Uporaba Darilo Pakiranje/ Oblačila/ Pokrivala/ Čevlji/ Rokavice/ Igrače /Stranka Decoratio
Ime izdelka božič grosgrain trak lok

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni