Francoski aparat za Kavo Male francoske Pritisnite kot Nalašč za Jutranjo Kavo, Največ Okus Kave Brewer Z Vrhunsko Filtracijo

Nov izdelek

€6.62

€8.27

-19 %

Na zalogi

Oznake:

multi-funkcijski pot, francoski pritisnite čaj, kona francoski pritisnite aparat za kavo, sam francoski pritisnite vrč, kava francoski, kava francoski press, Francoski Press, cena francoski pritisnite aparat za kavo, sočna lonec z pladenj, plesni pot

Za vaše jutranje skodelice kave.Enostavno piva, izjemnih filtracija, quick clean-up, in elegantno obliko, vse združiti, da vam vse, kar si želite v svojem francoski pritisnite.Kot nalašč, da bi sveža kava, čaj, espresso, ali hladno pivo

Piva ne bi moglo biti lažje.Samo žlico seveda razlogi v bokal, dodamo vrelo vodo, pustite, da strma, za 4 (štiri) minut, in sev za popolno skodelico.Uporabo doma, v pisarni, v kampu ali kjerkoli z dostopom do vrelišča vode

Ekstrakt vse eterična olja iz vaše kave razlogi za zajemanje čisti okus s tem klasična metoda varjenja.Premijo multi-raven filtriranja tehnologije izloči vse kave razlogi, ki vam daje neverjetno gladko skodelico kave.Uživajte maksimalno okus za najboljši okus kave, ki ste jih kdaj doživeli,

ELEGANTEN IN TRAJNE DESIGN: Značilnosti pretresel mraz bokal, globe iz nerjavečega jekla očesa zaslon, in udoben ročaj načrta.Ko zajtrk je več, samo izprati razlogi in kretnjo vaša razstaviti francoski Pritisnite v pomivalni stroj za enostavno čiščenje.In je 2 (dve) cup/12 tekočine unčo/za 0,4 litra prostornine

Z pretresel mraz bokal, globe iz nerjavečega jekla očesa zaslon, in udoben ročaj načrta, to se dogaja, da se vaš najljubši kuhinjski aparat.Ko zajtrk je več, samo izprati razlogi in ga vržejo v pomivalni stroj za enostavno čiščenje.

Barva: Črna

Material: steklo + plastike

Zmogljivosti: 350ml

Velikost: z embalažo 17*7.5 cm

Vsebina Paketa:

1 * aparat za kavo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne da zagotoviti dostave časa na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.

Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12monthfree vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec mora tudi plačati za costsof deli, je treba nadomestiti.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Material Steklo
Zmogljivosti 0.45 L
Poreklo CN(Izvora)
Kavo Pot, Vrsto Kava Perkolatorji

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni