Feitex Nemčija Bombaž Original Bazin Riche Getsner Kakovosti Tkanine Gvineja Brocade Sije Jacquardske Shadda

Nov izdelek

€53.78

€101.47

-46 %

Na zalogi

Oznake:

mozaik krzno tkanine, booksew, posebno žakarske tkanine, tkanine iz jute, brocade tkanine damask jacquard, nemško zastavo, bombažne tkanine tiskanja, celotno vezene tkanine, žakarske tkanine, veliko oblazinjenje tkanina

Feitex 100% Nemčija Bombaž Original Bazin Riche Getzner Kakovosti Tkanine Gvineja Brocade Sije Jacquardske Shadda

Ime izdelka : Feitex Royal Diamond zaporedna Številka : FYCD97L0301-C Tkanine Material : Afriški Bombaž Brocade Kakovosti : 100% česan bombaž,Visoko kakovost, Sijaj, Parfumov in olja za dodelavo.Širina : 138 cm/140 cm Package : 5/10Yards/vrečko Barve : (Druge barve,se obrnite na nas ali pusti sporočilo) Načrt : Nove,Moda,Priljubljena za Bazin Riche Getzner.Dostava za naključno.Uporaba : Afriško Tradicionalno Oblačilo, Klasične Dnevne Brocade Obrabe, Modna Oblačila za Priložnost, Poroko ,Zabavo.Dostava : traja 5-9 dni za dostavo.

Obvestilo:Naše brezplačne dostave izdelkov ne vključuje nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Vse blago, ki fotografije za poklicni fotograf, skrbno fix sistem in barvo, kot je daleč, kot je mogoče, in dejansko blago prilagoditev, fizično.Zaradi lučka sveti, zaslonu barvno odstopanje, osebno razumevanje različnih barv,predmet, lahko obstajajo tudi nekatere barvne fotografije, s tem težave ne pripadajo blago kakovosti problem, končno barvo z dejansko blago, ki prevlada.Vljudno prosim razumeti.

1. Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembno za nas.Če ste stratified z naših artiklov, Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nam vaše pozitivne povratne informacije. 2. Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.Naredili bomo vse, kar moremo, in dela z vami, da reši vsak problem.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

vzorec Navaden Barvanih
Slog Jacquard
Paket 5/10Yards,Standard Afriške Gvineje Brocade Pakiranje
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Širina 138/140CM
kraj izvora Kitajska
parfum Bogatejši in dolgotrajno
Material 100% Bombaž
Preja Tip Nečesana
Pletene Tip Votek
Vrsta Brocade Tkanine
Ime Izdelka Afriške gvineje brocade barvanje tkanin
Netkani Tehnika Šiva-Bonded
Blagovna Znamka FEITEX
Funkcija Barvanje tkanin
Tehnika Tkanine
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Afriške Bazin Riche Oblačila, Žakarske Abaya

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni