Srčkan Živali, Magnetni Kljuke Izmenljive Dekorativni Hladilnik Nalepke Hladilnik Sporočilo Magnet Obešalnik Plašč Tipko Steno Kavelj

Nov izdelek

€2.32

€4.46

-47 %

Na zalogi

Oznake:

kovinski kavelj, imetnik tipko steno, visi magnetni steno tipke, magnet iz neodima, zlato magnet, fridg magnet, tiskani magnetno ozadje, obešalnik magnet, barvne magnetni kljuke, keychain magnet

Opis

Te živali magnetni kljuke, ki so izdelane iz materiala premije, varno in zdravo, dekorativna in praktična.Magnet na zadnji strani, ki jih lahko pritrdite na površini različnih železne predmete, in se lahko pritrdi na vsako gladko površino stene.Kot dekoracijo doma, lepa in elegantna, visoka temperaturna odpornost, hitro namestitev, nepremočljiva in vlagi, močna obremenitev ležaja, lahko uporabite večkrat.

Značilnosti

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: Prožen Lepilo, Kovine in Magnet.

- Velikost: Cca. 12.5x4x0.4 cm.

- Živali slog oblikovanja za dom dekor, stenski dekor.Izjemna oblika doda nekaj super fancy, da vaš dom.

- Elementi so iz visoko kakovostnega materiala.Nazaj je šest vrstic magneti omejeno.To je čvrst in vzdržljiv, močan sesalni.Ni enostavno zbledi in deformacije.

- Magnetni design omogoča lahko jih odstranite, enostavno in brez skrbi, boli hladilniki vrata, table, stanovanja ali katero koli drugo pohištvo.

- Nazaj, magnet in fleksibilno lepilo design je kot nalašč za viseče elemente, lahko uporabljate, da visi različnih doma majhne stvari.

- Topel Nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

Pakiranje seznam

1 x magnetni kavelj

Blagovna Znamka OUNONA
Material Silikonske Gume

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni