GURSUN M98 Slušalke Bluetooth Slušalke 5.0 Brezžične Slušalke HiF Stereo Zložljive z Mikrofonom ANC Aktivni šumov

Nov izdelek

€49.32

€82.19

-39 %

Na zalogi

Oznake:

anc bluetooth slušalke, earbugs hibridni anc, preklic hrupa, h21 mpow, anker headphon, anc tws, ANC, bluetooth headphon, anti hrupa slušalke, earphon

1.Uživajte stereo glasbe brezžično 2.Edinstven zložljivi design bo prenosni 3. HI-FI Velik 40 mm gonilnik enote zagotovi CD, kot so kakovost zvoka 4. Napredno Aktivno Zmanjševanje Hrupa ANC in BT5.0 Slušalke, Različica 5. Nastavljiv orožja, da se prilega vaši glavi, 6. Vgrajen mikrofon podpira prostoročno klicanje 7.Visoko občutljiv, multi -directional zvočnik za virtual surround sound 8.Podpira naprave: mobilni telefon z Bluetooth funkcijo, iphone, Prenosni računalnik, ipad itd. 9.Delovni razmak: 15m brez ovir, kot so zgradbe ali magnetno polje 10.Najboljša Izbira za poslušanje glasbe, gledanje filma, klepet na spletu itd.

Paket Vključuje: 1 * Bluetooh Slušalka 1 * USB Kabel 1 * Uporabniški Priročnik 1 * trgovina na Drobno Polje Prevoz: 1. Smo poskrbi za pošiljko, od ponedeljka do petka.Dostava vključuje pakiranja in stroškov ravnanja. 2. To traja približno 18-40 dni (Rusija). 10-30 dni(Evropa, ZDA AU) v Drugih državah 40-60 delovnih dni, točen čas dostave je odvisen od poštnih proces. 3. Če ne prejmete vaš zmagovalni izdelek (i) v 30 delovnih dneh, prosim, pustite sporočilo ali E-pošto, se obrnite na nas, se bomo potrudili, da reši nobenih težav z vami.Povratne informacije: 1. Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da je vsak kupec za dokončanje transakcije. 2. Vzdržujemo visoke standarde opravljanje 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben. 3. Dobra komunikacija lahko rešiti vseh težav, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, mi bo takoj rešiti težave, ki jih doživljajo Plačila: 1.sprejemamo Alipay ,Smo sprejeli prek varnih plačilnih procesor Depozitni. 2.Plačilo mora biti varen plačilni procesor Depozitni. 3.Če ne morete preveriti takoj po tesnem,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni 4.Smo le ladja, da Alipress potrdil naslov.Vrnitev: 1.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo. 2.Zagotavljamo element, ki ga kupite, je element, ki mi je opisana tukaj ,in je v stanju, v katerem je opisano. 3.Če je predmet, ki prispe in ne, kot je opisano, se obrnite na nas za vračilo predmeta for exchange. 4.Vrnitev ni mogoče sprejeti zaradi kakršnih koli drugih razlogov. 5.Prosimo, da poročilo v roku 3 dni in vrnili k nam v roku 7 dni od prejetega datum za izmenjavo.

Naša prednost je v tovarni neposredno prodajo cena ,

hitra dostava zmogljivost ,vrhunsko storitev , zagotovljena kakovost

O & Company

Strokovni proizvajalec za slušalke in slušalke od leta 2006.

To je veliko vlagala v Elektro-akustični Inženiring oddelek in Inženiring Oddelek od svoje ustanovitve.Na podlagi top-end, njen cilj je ustvariti inovativno oblikovanje.

z 10,000 kvadratni meter visokega razreda standardne tovarniške stavbe, in skupaj z one-stop tovarniške proizvodnje naprav in opreme za preskušanje iz brizganje, silkscreen, žice, ki tvorijo, zvočnik razvijanja do montaže, embalaže, itd.To je neodvisna proizvodnih zmogljivosti.

Patent potrdilo o Videz Modela

Naše podjetje ima v lasti strokovni inženiring ekipa, ki je neodvisno oblikovanje zmogljivosti, in imamo veliko patentno zaščito izdelkov.

Nadzor Kakovosti Certifikat

Strogo sledi kakovosti ISO9001 standardu in EMC poročilo o preskusu, ki vplivajo na testni standard, V takem procesu, smo se posvečajo več pozornosti, da bi izboljšali kakovost, tehnologija, inovacije, znanja in storitev za stranke.

Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Brezžično Da,
Največ ANC obseg 28dB
Glasba čas do 25 ur
Nadzor Gumb Da,
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Čas Polnjenja 4 ure
Tip Vtiča 3,5 mm
barve črna
Slog Izhod za slušalke
Blagovna Znamka GORSUN
Zmogljivost baterije 1050mAh
Nepremočljiva No
Frekvenčni odziv 20-20,000 Hz
Sporočilo Brezžični+Žično
Podpora APP No
Funkcija Šport
Številka Modela m98
Gonilnik Za Premer 40 mm
Frekvenčni Razpon 20-20000Hz
Vokalizmu Načelo Dinamično
Priključki 3,5 mm
Impedanca 32ohm
ANC Frekvenca Reponse 40-1000Hz
Nadzor Glasnosti Da,
Dolžino Vrstice 1.2 m
Odpornost 32Ω
Občutljivost 120±2dB
Delovni čas 25hours
Center frekvenca o 100Hz-800Hz
Bluetooth Različice Bluetooth BK5.0 & AS3415+OP Hybird ANC
Z Mikrofonom Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Delovno Območje Do 10-15m na iPhone

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni