2pcs/set Silikona Menstrualne Skodelice Sterilizator Žensko Higieno Menstrualne Skodelice Sterilizacijo Lady Skodelice Za Ženske Menstruacije

Nov izdelek

€7.72

Na zalogi

Oznake:

silikonske blazinice zob f, st laurent visokih petah, tipkovnica kožo 15 6 km, trosser slog bluze, underwire pritisni in bikini, človek zapestnica diamantov, seksi črna črpalka čevlji, pleteni pulover sizw, slip tanga ženske bunt

Specifikacije: Predmet Vrsta:Menstrualne Skodelice nastavite Material:100% Silikon Barva: Črna,Modra,Roza,Vijolična,Bela,Siva, Zmogljivost, Velikost S:20ml Zmogljivost, Velikost L:25ml Funkcija:Zdravo,Varno in Enostavno za uporabo,Okolju prijazno Velikost S Menstruacije Pokal:Zunanji premer:znašala 1,57 palcev/Cheight:2.76 palčni Velikosti L Menstruacije Pokal:Zunanji premer:1.77 palcev/Cheight:3.15 palčni Kako Uporabljati? 1.Pred rokovanjem Menstrualne Skodelice, poskrbite, da vaše roke so temeljito čiščenje. 2.Sterilizirajte Pokal pred prvo vstavljanje. 3.Priporočamo, da jo vstavite pokal koli od naslednjih položajih:sede,čepe,kleče ali stoji-poskusite eno od teh položajev in se odločite, kaj je za vas najbolj primeren. 4.Za lažje vstavljanje, lahko navlažimo Skodelico z vodo ali vodo. 5.temelji mazanje gel. 6.Ročaj Skodelica s prsti in pritisnite. 7.Zatem krat Pokal po dolgem na pol s prsti druge roke. 8.Držite Skodelico s prsti ene roke na najnižji položaj je mogoče, in vstavite Zidne 9.Skodelico v nožnici, poševno,proti nazaj. 10.Pravilno stališče Pokal je nižja kot v primeru tamponi.Ob vstavitev v nožnico,sprostite prsti in naj Pokal pojavljati v celoti in držati steni. 11.Lahko razkužite pred uporabo po uporabi si razkužite pokal,in nato shranite.Sterilizer: 1.Menstrualne skodelice Sterilizacijo in Skladiščenje, celo vode pokala med potovanjem za zložljiv in prenosne funkcije. 2.Čisto menstruacije menstrualne skodelice s toplo vodo in milom po aktov z vrelo vodo ali razkužilom, dezinfekcija, dezinfekcija priporočila o:Vrelišče vode: posodo, ki je napolnjena z vrelo vodo za 2-5 minut.Package: 2 PC Menstrualne Skodelice 1 PC Sterilizator Pokal 1 PC Krpo Vrečko Zadevah, ki potrebujejo pozornost : Brez alergijske reakcije ne povzročajo plesni in okužbe sečil,se lahko Uporablja za vse ženske, ampak ženske, ki je brez spolne izkušnje, se ne priporoča za uporabo tega izdelka.

Dostava: 1. Običajno pošljemo vaš paket v roku 2-5 dni po plačilu . 2. Dostava časom je o 15-45 delovnih dni.To bo trajalo več časa, da se ruski, Braziliji in drugih oddaljenih držav, prosimo, počakajte potrpežljivo.In ladijski promet časom, je za vas kot referenca, saj obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na ladijski promet urnik, upam, da boste lahko razumeli, da je, hvala! 3. Prosimo, poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo, telefonsko številko in poštno številko.Vse predmete bo le pošiljajo na naslov, ki ga boste.

Vračilo: 1. Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane, vas prosimo, da nas kontaktirate, nam pošljete fotografije ali video za preverjanje.Po preverjanju, bomo poslati predmet, ali vračilo kupnine. 2. Če vaš paket je izgubil ali ne boste prejeli, da bo v 60 delovnih dni, nas prosimo kontaktirajte, bomo poskušali naše najboljše, da bi našli rešitev za vas, hvala! 3. Prosimo, upoštevajte, mi ne prevzema odgovornosti po meri, obračunov in dajatev.

Povratne informacije: 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 Zvezdic).Najlepša hvala! 2. Če ste imeli kakršne koli težave z naših izdelkih ali storitvah, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje spora.Zagotavljamo vam rešiti vsak problem za vas.

Zmogljivost S 20ml
barve Črna,Roza,Vijolična,Modra,Siva,Bela
Sterilizirajte Pokal Velikost Cca.77*80*42mm
Tip 2 Menstrualne Skodelice Set
Postavka Vrsta Žensko Higieno
Poreklo CN(Izvora)
Tip 1 Medicinskega Silikona Menstrualne Skodelice
Tip 3 Esterilizador Copa Menstrualne
Velikost L Menstruacije Pokal Zunanji premer
Velikost S Menstruacije Pokal Zunanji premer
Blagovna Znamka timkdle
Številka Modela Menstrualne Skodelice
Količina 2 KOS Menstrualne SKODELICE & 1 KOS Sterilizacijo POKAL
Funkcija Zdravo,Varno in Enostavno za uporabo,Okolju prijazne
Zmogljivost L 25ml
Sterilizacijo Pokal Se lahko uporablja za sterilizacijo menstrualne skodelice z vročo vodo,shranjevanje vaših
Material Medicinski Silikon
Primerna za Šport,Potovanja,Spanje in pes.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni