50Pcs Dekle Peg Lutke 1.35" Nedokončane DIY Ostružki,-Pripravljen za Barve ali Barvila-Waldorf Igrače Otroci Printe Stranka Korist Božični Dekor

Nov izdelek

€6.51

€8.68

-25 %

Na zalogi

Oznake:

baby peg lutka, gumb montessori, lutka lesa, waldorf lesa, batman peg lutka, Lesena Lutka, waldorf lutka telo, lutka peg, igrača waldorf, waldorf

Material:Les

Velikost: 35mm

Količina:50Pcs

Prednosti

Boste dobili 50Pcs nedokončane Dekle peg lutke.Te lutke so narejene iz visoko kakovostnega trdega lesa in so popolnoma naravni in ekološki-nič dodano lesa.

Nedokončane, vendar odlično brusi.

Te lutke so natančno brušene, in so pripravljeni, da sprejmete svoje barve ali barvila, ali pustite naravno.V zalogi in pripravljeni na ladjo.

Kot nalašč za DIY projektov.

Te nedokončane peg lutke so kot nalašč za Jaslice, igralne Figure, Woodburning, Waldorf Številke, Barvanje, Obdelujete z Otroci, Torto Toppers, itd.

Teh naravnih lesenih proizvodov, ki so kot nalašč za vaš naslednji obrti projekta, igra kuhinji, ali lutke.So pripravljeni, da okrasite s klobučevino, pena, barve, madeže, flomastri ali pustite naravno.Lesene peg ljudi, ki se lahko uporablja za različne projekte in igre.Bo celotno družino, šolo ali skupnosti z uporabo te lesene peg ljudi.Lahko barve obrazne poteze, oblačilni predmeti in pribor na teh peg lutke.

Boste dobili 100 dekleta peg lutke, ki ukrepa: 1.35"(35mm)Visok x0.5"(14 mm) Premer

Če potrebujete večje količine, prosim povej mi, in jaz vam lahko zaračunavanje in informacije o pošiljanju.

Blagovna Znamka COYOZHOOF
Slog Evropa
Tema ljudje
Material Les

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni