OMY LADY Kisika Penjenje Mousse Globinsko Čiščenje Obraza CleanseNatural Kaviar Kolagena Nočna Krema nega Obraza Vlažilec Spalna Smetane

Nov izdelek

€10.36

€14.80

-30 %

Na zalogi

Oznake:

piling obraza, ultra sonic obraz čistilo, čistilo pene, hrana pene, kaviar smetane, omy lady stor, losos, kaviar, cosrx, krema za obraz, pena, pranje vode

Hej , dobrodošli v OMYLADY Uradni Trgovini~

Si umijte obraz vsak dan,ampak, ali ste prepričani, da je čist?Preizkusite ga!Omy Lady piling penjenje mousse vam bo dala odgovore. ⇓

Če ste se soočajo s problemom aken, ogrcev, olje kožo, neenakomeren ton kože in velike pore, itd., bolje, da uporabite Omy Lady piling penjenje mousse.

Čeprav nimate zgoraj problem, to je tudi treba uporabiti Omy Lady piling penjenje mousse redno, ker imate starih cutin in odmrle kože, peeling, vaša koža bo bolj zdrave in mlajše!

OMYLADY Kisika Penjenje Mousse uporablja visoko kakovostne ekološke rastlinski izvlečki, v kombinaciji z naprednimi pikolovski proizvodnih tehnik, ustvarja pene in teksturo kot svetlobe kot oblak.

Občutljiva in nežna pena lahko hitro piling odmrle kožne in cutin, globoko čiščenje umazanije in ogrcev v pore, učinkovito zavira pimplesand akne.To je bogata z naravno rjave alge ekstrakta, ki lahko navlažijo in negujejo kožo, medtem ko čiščenje.Lahko se uporablja po vsem telesu, zaradi česar boste z gladko, nežno, občutljivo in belo kožo.

Pet glavnih učinkov OMY LADY Kisika penjenje mousse

1. Piling, starih cutin in odmrle kože. 2. Unclog blokira pore in odstrani umazanijo, vključno s trdovratno umazanijo in mast. 3. Odstranjevanje ogrcev in učinkovito zatreti mozolji in akne. 4. Uravnavajo ravnotežje vode in olja, in privijte pore. 5. Vlažijo kožo in polepšajo polt

Zakaj je OMYLADY Kisika Mousse vaša najboljša izbira:

1. Piling samo staro mrtvo cutin, ki ne poškoduje zdravo cuticle. 2. Mehko in občutljivo mousse teksturo lahko prodrejo globlje v pore (približno 10 sekund), popolnoma raztopi trdovratno umazanijo in mast, in hitro piling odpadkov keratin, ogrci, umazanijo itd. 3. To je lahko tudi ozke pore, uravnavajo ravnotežje vode in olja, naredijo kožo nežno, nežno, čvrsto in svetlo. 4. Varni, ekološki in zdravi (brez alkohola, brez fluorescentna, št hormon, ni težkih kovin) 5. Vsebujejo rose eterično olje in rjave alge ekstrakta, koža se bo nežen in vlažna po uporabi.

Pred in po uporabi

Uporaba Menija

1. Roke in obraz suh, in pretrese, ga nežno pritisnite pena; 2. Spray mousse na vaši dlani in jo uporabiti za območje je treba očistiti (prosimo, da se prepreči oči in ustnic); 3. Nežno masirajte v krogih po teksturo kože za 1-2 minut; 4. Po cutin umazanijo je padel, sperite s čisto vodo in uporabljati izdelke za nego kože.

OMY LADY® Kaviar Kolagena Spalna Smetane

--Globoko morje čisto kaviar bistvo --Času, radirka staranja --Bo vaša koža gladka, kot žamet

Vrsta Facial Cleanser
Številka Potrdila GB/T2018
Poreklo CN(Izvora)
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Število Kosov Combo
Funkcija Čiščenje Obraza
Certificiranje GZZZ
Sestavine voda,rose,ki je bistvena, izvleček aloe
Številka Modela 50 ML
NETO WT 50 ML
Napetost None
Spol Unisex
Blagovna Znamka OMY LADY
Postavka Vrsta Čistilo
GZZZ YGZWBZ

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni