Dubaj Afriške Aso Ebi Večerne Obleke Z Sequined Čipke Appliques Morska Deklica Prom Oblačenja Plus Velikost Ženske Muslimanska Stranka Oblek

Nov izdelek

€130.71

€261.41

-49 %

Na zalogi

Oznake:

ženska obleka, muslimanski eving obleka ženske, obleka, tin obleke, linija obleko 2021, demin čipke obleko, eb satenasto obleko, ples stranka obleke, ženske večer, haljo set, obrat svileno obleko

Kupec Obvestilo

1.vse obleke, ki smo ga postavili bo malo drugačna od izvirne slike, ki jo vidite na spletni strani , velikost pa bo bolj ali manj velike ali majhne od 1 do 3 cm . 2.Najnižjo vrednost bo pripomnil, na paketa, Vendar ne moremo nadzor davka.Prosimo za razumevanje, če carinskih dajatev, davka.želim vam lahko najprej vedeti, tega ,kot so združeno KRALJESTVO,Kanada, Brazilija,Belgija,Mehika,nemčija, Francija ,Nizozemska,ruska,Španija... 3.Ko ste postavili ,da, naš čas obdelave 15-25 dni ,če so nujne ,lahko dodatno plačati za hitenja pristojbina ,želim vam lahko razumeli. 4.Če potrebujete meri,ali je vaša velikost plus velikost 18W ,20W,22W,24W,26W,vam bomo zaračunali več, 30 usd.če želite preklicati naročilo, vendar smo se konča, prosimo, bodite 39 tkanine pristojbina.ker je naša obleka je po meri izdelan niso na zalogi. 5.Ne sprejemamo vrniti obleko, vendar brez razloga.smo accpet velikost ne ustreza,obleko poškodovana,obleko izgubil.ker obleka je cusotm, da ni na zalogi.Opozorilo: Če ste iz BRAZILIJE, prosimo, da nam vaše CPF v okence za sporočilo ob plačilu, brez nje ne moremo objaviti na parceli.hvala za vaše razumevanje!

Prikaži podrobnosti

obvestilo :Če želite, da ta obleka je v velikosti po meri in barve po meri lahko izberete naključno velikost in barvo, ko jih postavimo v vrstnem redu ,nato pa pustite sporočilo, ki nam vaše velikosti po meri in barve .Tako lahko vidimo, barvo in meritve želite, ko smo dobili naročila.Če želite po meri, da obleko, prosimo, pošljite nam merjenje seznam takole: 1.Bankrot =___cm 2.Pas =___cm 3.Boki =___cm 4.Pas za tla s čevlji na =___cm 5.Z ramo ob Tla s čevlji na=___cm 6.Višina =___ cm (od vrha glave do tal s čevlji na ) Obleko color =___ (Vse barve, izberite iz naše barve grafikona ali slike, barve)

Merjenje In Velikosti Grafikona

Tehnološki Proces

Nakupovanje Metoda & Politiko Vračanja

Nakupovanje Metoda 1.e-EMS/EMS V običajnem primeru čas dostave je 5-15 dni za večino držav.Brazilija je lahko okoli 30 dni.Je v skladu s carinskimi različnih državah. 2.Posebno Linijo za Francijo, veliko britanijo, AU in večini Evropskih držav Paket bo poslan po EMS na Kitajskem in DPD v namembni kraj.To traja 5-7 delovnih dneh, da pridejo do cilja.To je brez carinske pristojbine v normalno.Če izberete to dostava način, poštnino bo okoli $20 -$25. 3.Aramex, da Savdska Arabija, Katar, Združeni Arabski Emirati, itd To je hitro dostavo način za zgoraj omenjene države.Samo stala okoli 5-7 dni za dostavo.Vendar je poštnina bo približno $30-40 4.Štiri Glavne Izraža.DHL, UPS, TNT, Fedex, Politiki vračila Skoraj vse izdelke, ki se lahko vrne, razen custom made tisti.Prosimo, da obleko popolnoma novo z original oznake in oznake na.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste poslali obleko nazaj!Mi vam bo dala vrne podrobnosti.Če ste se ravnokar vrnili obleko naslov na paket, ne moremo dobiti in povrnili. 1. Če boste našli obleko v napačne barve ali meritve, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 2. Če je očitno, kakovost problem z obleko, kot so velika umazanija, zdrobljen ali napake površine, prosimo, pošljite nam jasne fotografije v 3 delovnih dni, odkar ste prejeli krilo.Ga lahko vrnete in vračilo kupnine ali sprememba krilo. 3.Če ne gre za kakovost problem, bomo odbitka poštnina, ko smo povrnili.

Povratne informacije

Povratne informacije 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vljudno prosim, da nas s petimi zvezdicami povratne informacije. 2. Prosim, vas prosimo, da stik z nami pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Bomo rezervne brez prizadevanja za reševanje problemov za vas.

Vrsta Tkanine Saten
Vlak NOBEN
Rokav Slog Redni
Poreklo DE(Izvora)
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Modni Element Appliques
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Pasu Naravni
Dekoracijo Pleat
Slike Dejanske No
Priložnosti Formalno Večer
Izrez Ljubica
Blagovna Znamka HZWL
Rokav Dolžina(cm) Polno
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Zgrajena v Modrc Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni