NOVO Silikonsko Ohišje za Slušalke Pokrovček Za Galaxy Brsti Živo Slušalke Zaščitna Primeru Zajema Bluetooth Brezžične Slušalke Primeru S Kavljem

Nov izdelek

€2.47

€4.50

-45 %

Na zalogi

Oznake:

mati pro 2 vrečko, lame honda civic, žimnice joga moški, mati svile obraz, matere, sinovi primeru, lenovo m10 ploščo, j7 premium italija, mati jekla set, lambrequin tovornjak

Opis:

1. Celotno Telo Zaščita: zaščitni rokav je narejen iz super močan silikonske gume, ki se lahko shrani v standardno razširitveno polje za Galaxy Brsti Živo, da zaščitijo vaš slušalke pred umazanijo, prah in druge moteče delce.

2. Primerna za Galaxy Brsti v Živo: Zaradi posebne prevleke za zdravljenje notri, to ni enostavno lupino off.To silikonski lupini mogoče natančno nameščena, ne da bi zajetno, s čimer ohranja prenosljivost, funkcionalnost in eleganten videz polnjenje polje za Galaxy Brsti v Živo.

3. Trajno Pokrov s Ključavnico: zadeva je opremljen z kovinsko carabiner, in prihaja z matico, ki lahko varno povežete vaš zaščitni pokrovček za Galaxy Brsti v Živo torbici, potovalni nosilec, hlače, itd., tako lahko enostavno in varno opravljanje svoje slušalke za Galaxy Brsti v Živo.

4. Humanized Design: Enostaven za uporabo.Lahko preprosto odprete ali zaprete pokrov z roko.Ohišje za Galaxy Brsti v Živo je izrezanka, ki omogoča polnjenje baterije slušalke brez odstranjevanje pokrova.

5. Uporaba Opozorilo: Prosimo, upoštevajte, da polnjenja polje za Galaxy Brsti v Živo ni vključen.

Specifikacija:

Material: silikon

Barva: črna, kraljevsko modra, rdeča, modro nebo, roza, siva, zelena, rumena, bela

Primeren model: za Galaxy Brsti v Živo

Seznam Vsebine:

Silikonsko Ohišje*1

Carabiner*1

Postavka Vrsta Drugo
Material Drugo
Paket Da,
Številka Modela Zaščitni Ovitek Za Samsung Galaxy Brsti Živo Brezžične Slušalke
Dropshopping Podpora
Velikost -

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni