Jjeza Postelja/ Mat Nove Vroče Majhen Cvet Krog Pisane Pet Razpršilnik Vode Silikonski Pet Mat Anti-Splash Anti-Slip Pet Mat Drop #0712

Nov izdelek

€2.54

€4.61

-44 %

Na zalogi

Oznake:

silikonski hrane za hišne živali žlico, pes utor, skledo mačka, pet izdelka, pes proti drsenju dihanje, osnove creality, Mačka, silikonski hrane mat, velika silikonski hrano za hišne živali, mat, pes

20053 Počitnice & Party

Funkcija :

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

AmazonBasics Silikonska Vodotesna Hrane Za Hišne Živali Pad

Silikonska vodotesna hrano za hišne živali, mat, da krma za hišne živali.

Privlačno in delavnih pet hranjenje placemat pomaga, da se zdrob časa pospravljeno, ki je še posebej koristno za posebej problematično, diners.

Hrana za hišne živali mat, je idealen za mačke ali lutka, ki jo zagotavlja veliko prostora in najboljšo površino sklede za hrano in vodo, pladnji.

Prilagodljiv hrane za hišne živali ploščica je izdelana iz trpežne gume, ki je-kot silikonski material, ki je trdno pritrjene - ko puhasto ali Fido poskusite jesti, ni treba skrbeti za premikanje na kuhinjskih tleh.Non-slip silikonski material, ki prav tako pomaga ohraniti hrano, skledo trdno postavljen na vrhu mat.

Hrana za hišne živali placemats zagotavljajo gladko, ravno, pravokotne površine z mehko zaobljenimi vogali in dvignjenimi robovi, in polivanju design pomaga preprečiti vode, ki sloshing in drugih nereda.

Iz izlitja vode za mokro restavracij, tla potrebuje dodatno zaščito, ko gre za hranjenje hišnih postaj.Nepremočljiva design hrane mat ustvari zaščitno oviro med pet skledo in tal - idealna za ploščice, laminati, trdega lesa, itd.

Package Vsebina:

1 X Hišne Mat

Velikost L Premer 33 cm/12.99"

Postavka Vrsta Postelja Preproge
vzorec Živali
type10 Interaktivna igrača za mačke in pse
1 pet Žvečiti Igrača
type6 psi Žvečiti Igrača
Type2 Hišnih Dodatki
type7 Pet Interaktivna Igrača
Pranje Slog Ročno Pranje
type5 Mačka Žvečiti Igrača
type4 multicolor Žvečiti Igrače za Hišne živali
Vrsta Psi
Type3 Hišnih Kuža Interaktivna Igrača Ugriz
type8 Vgrajen Catnip Interaktivna Igrača
type9 Super za zabavo Igrača
Številka Modela Jjeza Postelja/ Mat
Teža 90G
Funkcija Dihanje
Blagovna Znamka DogFad
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni