Tigenkey Odklenjena H791 Mainboard Dela Za LG Nexus 5X Mainboard Original Za LG H791 32GB Motherboard Test Je Delo 2G RAM

Nov izdelek

€40.51

€92.06

-55 %

Na zalogi

Oznake:

5x motherboard, matično ploščo nexus, nexus 5x 4 gb odbor, matično ploščo lj nexus 5x, 1155 matična plošča, lg tv, H791, matično ploščo računalnika, snapdragon tablet, mi opomba lte motherboard

Dobrodošli v ShenZhen Huarenqi Technology Co., Ltd

Najprej ,sem zelo hvaležen, da se vam za zaupanje naše podjetje andselecting naših izdelkov.

Tigenkey Odklenjena H791 Mainboard Dela Za LG Nexus 5X Mainboard Original Za LG H791 32GB Motherboard Test Je Delo 2G RAM

Okoli matično ploščo Tej matični plošči se uporablja,ni nič novega.ne,To popravilo matične plošče je original,ne kopija.To motherboard je polno dela,ne poškoduje.ne,popravila Izdelkov so tesno povezana z test To motherboard je H791 različico Programske opreme android 6.0

OPIS H791 32GB RAM 2G

Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če imate anyquestions.Bomo odgovori, da vam bomo v najkrajšem možnem času.Naše stranke so prednost.To je naša čast, da zaradi česar boste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Pleasenotify nas pred objavo vse negativne povratne informacije.Vam lahko zagotovimo, da smo willdo potrudili, da bo vaš nakup prijetno doživetje.Če ste satisfiedwith naše artikle in storitve, dal 5 star pozitivne povratne informacije za nas, hvala youvery veliko.

PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Orgon.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Združljiv Blagovne Znamke LG
Uporablja Model ZA LG H791
Številka Modela ZA LG H791
Blagovna Znamka Tigenkey

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni