PODATKI ŽABA Krmilnik za Igre za Nintendo Stikalo Pro Gamepad za Nintend Swith za PC Palčko TV BOX Android Mobilni Telefon za PS3

Nov izdelek

€19.29

€27.56

-30 %

Na zalogi

Oznake:

android bluetooth gamepad, spopadov igra krmilnik, baterija e58, nintendo stikalo controlers, gamepad windows 7, veselje con nintendo stikalo, palčko pc, datum žaba, nadzor pc, igre nintendo stikalo

Nintendo Stikalo Pro游戏手柄的蓝牙无线控制器

PODATKI FROG自行研究和设计了Nintendo Stikalo Pro Gamepad的最新游戏控制器.适用于Nintendo Stikalo / PC / TV BOX / PS3.如果您想开始玩《近战》或任何Smash游戏,那么这是一个不错的起点

多模式连接

游戏手柄支持蓝牙连接,2.4 G连接(无接收器)和有线连接蓝牙无线模式TM连接Nintendo Swith,Preklopite Lite,PS3和Android设备2.4G无线模式连接PS3,PC和电视盒有线模式连接PS3,PC和电视盒*在此模式下,无振动和感应功能

完美使用体验

该控制器具有内置振动,双模拟操纵杆,人体工程学设计和直观的按钮布局.没有延迟

高性能

Ergonomska oblika in intuitivno gumb postavitev zagotoviti nadzor in natančnost, ki si jo zaslužijo.Ta brezžični krmilnik, ki je združljiva z Nintend Stikalo konzole.Podpira Žiro os funkcijo in dvojno motorji zakonska funkcija šok!

Lučka

Upravljavec lahko zaračuna vseh uradnih polnjenje kabel ali dock z Typc-C vrata. 4 LED luči bo blinked v rdeče, vse ob istem času, ko se polni.In ko moči se obračuna v celoti, bo ne razsvetljave, vse več.Če regulator je na bluetooth seznanjanje, samo 1 LED-lučka bo blinked, in ko se zaračuna v celoti, da indikatorska lučka bo turnon v trdni rdeče.

Kako uporabljati

Bluetooth Povezovanje: Stikalo

1.Prosim, vklopite Stikalo(Stikalo Lite) konzoli izberite "Upravljavec", nato pritisnite na gumb "Spremeni Oprijem/naročilo"; 2.Zdaj pritisnite tipko "domov" + "B" tipke na krmilnik hkrati, dokler se ne LED2 svetloba je blinked hitro spustite tipke.Po 1-2 drugič, vaš stikalo bodo seznanjene z G1 upravljavca signala.In potem LED2 luči, bo nehala utripati in LED1 bo prižgal v trdni rdeče.Dostop do pritisnite tipko "A" do konca. 3.2. čas, da uporabite ne bo treba storiti seznanitev znova. *Na G1 krmilnik bo spala, če ni vsako gibanje v 5 min.Vi šele potreba, da pritisnite tipko "Domov" ključ približno 2 drugi wake up.Ni treba storiti seznanitev znova.

Bluetooth Povezovanje: Android Naprav

1.Prosimo, dolgo pritisnite tipko "home" gumb za vklop / izklop G1 krmilnik na začetku, nato pritisnite tipko "domov" +"Y "Tipke na čas, o 2, drugi, da se obrnejo na G1 krmilnik, zdaj LED1 bo luč blinked hitro kaže, da je način za seznanjanje. 2.Za dostop do vaše android naprave bluetooth nastavitve, izberite "Vklopite povezavo Bluetooth" na activeate bluetooth funkcijo. 3.Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite "Gamepad" iz seznama in kliknite nadaljuj, da dokončate namestitev.V LED1 bo luč ustavi, da utripa in osvetljena v trdni rdeče navesti krmilnik je pripravljen, da se uporabljajo zdaj. 4. Prosimo, upoštevajte, da šok in senzor axies funkcij ne bo na voljo v Android delovni način.

Bluetooth povezovanje: PS3

1.Prosimo, dolgo pritisnite tipko "domov" tipko za vklop / izklop G1 krmilnik na začetku.In potem dolgo pritisnite tipko "domov" + "A" tipko, da vključite krmilnik. 2.Povežite G1 krmilnik in PS3 konzole z ukazom C-kabel in nato pritisnite tipko "domov" tipko, da bi seznanjanje. 3.Ko LED4 svetloba je v trdni rdeča, prosimo, da odstranite kabel usb in G1 krmilnik je pripravljen igrati wirelesly na PS3. 4.2. čas, da uporabite ne bo treba storiti seznanitev znova.

Kabel Žično Seznanjanje: PS3/Smart TV/ TV Box/ PC

1.Prosimo, dolgo pritisnite tipko "home" gumb za vklop / izklop G1 krmilnik na začetku, in nato pritisnite "L1" +"doma" tipke za približno 2 sekundi, ob istem času, dokler LED4 bo blinked, da spustite tipke. 2.Zdaj priključite Tip-C kabel med G1 krmilnik in PS3/Smart TV/ TV Box/ PC.Vaš G1 krmilnik bo pairinged in vrsto za žično krmilnik za igre zdaj. 3.Prosimo, upoštevajte, da šok in senzor axies funkcij ne bo na voljo pod žično delovni način.

pakiranje seznam

Brezžični Krmilnik x 1 Tip-C Kabel x 1 Uporabniški Priročnik x 1

Pogosta VPRAŠANJA :(Pogosto anwsers vprašanja kupcev)

Q: ali ima vibracijo?

A: Ja,to je Blaženje vibracij.

Q: Če želim prejemati hitro, Kaj naj storim?

A: Dragi prijatelj,ki je ponavadi čas dostave je o 15-60 dni (odvisno od vaši izbiri logističnih kanalov), prosimo, ne skrbite!če želite hitro dostavo,si lahko izberete plačani logističnih kanalov, če ste naročilo ,zato vam bomo poslali s hitro dostavo.

Dobra Kakovost in Dobre Storitve

Spoštovani kupci, zato, ker trenutni da je na vrhuncu da, vse logistika, skladišča so skoraj poln, in prevoz staranja čas se bo počasneje, kot je obljubil čas!Pojav stranke parceli izguba bo zelo resna, ki vplivajo na običajni čas dostave!PODATKI ŽABA lahko vrnejo na vašo stran takoj, ko je mogoče, za svojo ljubljeno izdelkov.Imamo izdelan celovit razmišljanja o prevoza staranja in prevoz varnost različnih logističnih kanalov.Skupaj z našimi izkušnjami v zadnjih nekaj letih, mislimo, da Orgon.si Stojalo Dostava je najbolje prilega!Vest priporočamo!

Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Blazinice
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Vrsta Vmesnika Bluetooth
Številka Modela /
Paket No
Združljiv Znamko/Model Nintendo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni