Xiaomi Mijia Ročni sesalnik 1C Gospodinjski Brezžični Pometanje 20000Pa Ciklonski Sesalni Večnamenski Čopič Acarid Čistilec

Nov izdelek

€170.21

€333.74

-48 %

Na zalogi

Oznake:

xiaomi dreame t20, uradni xiaomi, mi xiomi, robot igrača, 3 xaomi, big ciklon, mop xiaomi 1c, xiaomi vakuumske mi 1c, recambii xiaomi vakuumske, mijia xiaomi

Xiaomi Mijia Ročni sesalnik 1C Gospodinjski Brezžični Pometanje 20000Pa Ciklonski Sesalni Večnamenski Čopič Acarid Čistilec

* Visoko Sesalno Učinkovito Odstranjevanje Prahu, 10W / min visoke hitrosti brushless motor, z močjo sesanja do 120AW, z 20KPa močna sesalna, primerna za vse vrste tal. * Pogonski Sistem Zraka za Hlajenje Tehnologije Dissipates delovni toplote od ključnih elementov za zagotovitev dolgoročno stabilnega sesanja. * Multi-membrana, Filtracija, da zrak voda ne blokira, sesalna za dlje trajajoče * 5-krat Filtrirni Sistem Natančno prestrezanje delcev kot majhne kot za 0,3 µum, visoko učinkovitost čiščenja in prepreči sekundarno onesnaženje. * 60moj z Dolgo Življenjsko dobo, ki je Primerna za velikih hiš. * Velik Premer Sesalne Ščetke Globoko in učinkovito absorpcijo umazanijo, prah, pršice na beddings, zofe, tkanina sedežev. * Free Kombinacija za Čisto Vsak Kotiček

Visoko zmogljiv motor zmaga na štartu

120AW velika sesalna strele odstranjevanje prahu.

Zračno hlajenje tehnologije vožnje sistem Brez izgube sesalne, bolj stabilen čistilno delovanje posebna zasnova zraka vodnik kanal, ki vodi močan veter, pritisk na agregat v trenutku, disperses delovni toplote iz osnovnih delov, in ohranja konstantna sesalna moč in trajen in stabilen.

Multi-membrana ciklon ločitev sistema

Multi-membrana ciklon ločitev sistem, Da velika sesalna trajajo dlje izločevanje Ni enostavno, da blokira filter dolgotrajno sesalno

5-krat filtrirni sistem

Celotno pralni sprejme 5-krat filtrirni sistem, ki lahko natančno prestrezanje delcev kot majhne kot za 0,3 um in čiščenje učinkovitost je do 99.97%, izogibanje sekundarno onesnaženje.

60moj z dolgo življenjsko dobo

V Mijia 1C sesalnik je opremljen s zmogljiv napajalni sistem, ki lahko zagotovi 60 minut teče čas in enostavno rokovanje veliko sobo.

Velik premer sesalne ščetke

Vgrajen neodvisni motornih pogonov ultra-vlaken krtačo, da delujejo pri visoki hitrosti, medtem ko ščitijo tla, ga je mogoče enostavno odstraniti tla, umazanija, in bistveno izboljšanje čiščenja.

Globoko odstranitev 99% listne uši.

V pršic čistilo glavo vgrajen neodvisna motorja za odstranjevanje deap kože in nevidno pršic iz listov, učinek čiščenja je tako visoka kot 99%, ki je učinkovito preprečuje alergije na pršice.

Opremljen z različnimi čopiči za izpolnjevanje različnih čiščenje potrebe.Dva-v-enem ravno sesalno(Lahko čiščenje pohištva v globino, notranji in zunanji robovi Prah in velikih delcev).Dva-v-enem čopič(Pomaga z drobnimi deli Cleaneing dekontaminacijo in odstranjevanje prahu na krhko površino) .

Navor skrajšanje, enostaven za uporabo z eno roko.Glavni motor mesta za motorna in baterija za ročaj, in navora, ki je krajše.Tudi če se dvigne, ga je mogoče enostavno vzdrževati težo bilance in bi višino čisto in udobno.

Wall-mounted polnjenje stojalo.

Integriran dizajn, udoben in bolj praktično.

1.Sprejemamo kreditne kartice, TT nakazila, Western Union, MoneyGram in drugimi načini plačila.Če imate težave s plačilom, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi lahko pošljete parcele preko DHL / Fedex / UPS, najbolj državah / regijah lahko pridejo v 7-15 delovnih dni.

2. Če niste prejeli paket, v roku 15 dni, ko je bila poslana, se obrnite na nas.Bomo spremljali paket in obrnite, da boste čim prej, bomo zadovoljstva, kot je naš namen!

3.Sem mport Dolžnosti/ Davkov Fee/ Stroški niso vključeni v ceno elementov ali Ladijski promet Pristojbina,Ti Stroški so kupci " odgovornost.

4. O carinske deklaracije Nasvet: Glede na naše izkušnje, da bodo kupci lahko zmanjša plačilo carinskih dajatev, bomo prijavijo svoje carinske na 30%-45% dejansko ceno blaga.Razen Brazilije, Brazilski carinskimi predpisi, se morajo prijaviti ceno blaga,Če imate različnih mnenj, prosimo, povejte nam

5.Preden vsi izdelki so dobavljeni, ki jih izvajamo preverjanje kakovosti, in nudimo enoletno garancijo za izdelek,in vseh stroškov dostave treba ga plača kupec.

1. Hvala za vse pozitivne povratne informacije.Potrudili se bomo, da našim kupcem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov.

2. Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosim, pustite nas 5-star pohvale.To je za nas najpomembnejše.Vaše 5-star pregled bo cenjeno in spodbujati.

3. Če ste nam s petimi zvezdicami pohvale in uvesti prijatelji za nakup, smo vam in vaši prijatelji popusti

4. Negativne ali nevtralne povratne informacije ne morejo rešiti problem.Če naletite na kakršne koli težave, ko prejme paket, se najprej obrnite na nas, ne da bi zapustili negativne povratne informacije, hvala.Smo vam mora zadovoljivo rešitev.

Življenjska Doba Baterije 1 Uro
Namestitev Ročni
Turbo Krtača No
Blagovna Znamka Xiaomi
Čas Rezervacije No
Posebno Sesalna Šoba Multifunkcijski Kombinirana Krtača
Dolžina kabla (m) Brezžično omrežje
Funkcija Pometanje
Prah Shranjevanje Tip Prah Pokal
Način XiaoMi 1c
Certificiranje ce
Vrsta Filtra HEPA
Prah Polje Prostornina (L) 0,5 L
Velikost(mm) 1208*256*204.5
Številka Modela scwxcq02zhm
Vrečko Ali Brez Vrečke Brez vrečke
Poreklo CN(Izvora)
Daljinsko Upravljanje No
Napetost (V) 100-240V
LCD No
Čiščenje Poti Naključne Vrste
Moč (W) 500W

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni