Božično Drevo Škatla za Shranjevanje Silikonski Kalup za Izdelavo Drevo Obliko Cut Plesni Diy Kristalno Epoksi Uv Darilo Polje Nakit, Orodja, Kalupe,

Nov izdelek

€5.84

€11.25

-48 %

Na zalogi

Oznake:

m14 nevihte, nizko kompleti, zemljevidi led, led pp03, ls 9632p, ključavnice f1, langerry, glasno 48v, sng m390

Specifikacija: Material: Silikon

Barva: prozorno Vzorec: Božično drevo, Santa

Velikost: o 30x16x1.5 CM; 26.9X15X1.5 CM

Značilnost: 1.Izdelana iz visoko kakovostnih silikonski material, okolju prijazna in neškodljiva

2.Lahko DIY ročno izdelane Božično drevo, Santa Claus model

3.Edinstven Design: silikonsko plesni so oblikovani kot Božič elementi oblike, kot so Božično drevo, snežinka, zelo primerna za Božični praznik, jih lahko uporabite, da bi veliko dobrega videza in praznično, ki bo ljubil z vaše goste.

4.Božični okraski, silikonski kalupi je mogoče ponovno uporabiti za večkrat.Visoko moč in prilagodljivost, Xmas tree silikonski kalupi je enostaven za sprostitev in čisto.

5.Enostaven za Javnost: To smolo silikonsko plesni|silikonski nakit livarske kalupe|plovila litje plesni so z gladko in bleščečo notranjost.Ko je vaš projekt v celoti zdravilo, morate samo pritisniti na dnu plesni, in smolo projektov bo zlahka pop ven.

6.Enostaven za Uporabo: lahko obesite smolo umetnine na vrata in jo uporabite kot okras na steni.Lahko tudi dodate besedilo smolo, da privlačna znaki, itd.To je mogoče ponovno uporabiti za veliko krat, bolj okolju prijazen kot tiste za enkratno uporabo.Odlično za tiste, ki so radi DIY obrti.

Paket Vključuje: 1X Crystal Epoksi Plesni

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HG25819A1

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni