Proti Gubam Staranja Hujšanje Izdelki Obraz Dvignite Obrazno Masko Elastični Pas Lice Trak Slim Vitko Oblikovalec Ženske Lepote Orodje

Nov izdelek

€3.28

€4.10

-20 %

Na zalogi

Oznake:

čarobno ogrlica, čarobno ploščice, čarobni vrč, čarobno mop, čarobno pojejo karaoke, Čarobno Hlače, slika akril uzaki, bliskovke delavnica, primeru čast 6a avatar, fade zapestnica bangle

Proti Gubam Hujšanje Lice Do Dvigala V Obraz Linije Vratu Line Vitkejši Obrazno Masko Pasu Trak

Značilnosti:

Popolnoma Nova & Visoke kakovosti.

Izdelek, Material: Neopren,Tkanine,element germanij.

Velikost: ena velikost ustreza Večini.

Privijte obraz, obraz dvigalo in zmanjšali obraz linije med spanjem.

Fit mehke čeljusti, medtem ko spi, gospodinjska dela doma in čas, da se sprostite.

Pozornost plz

1. 20-40 minut vsakič, ko Priporočljivo, če obraza nelagodje, snemite masko na primer.

2. Priporočamo pranje s toplo vodo pod 40 stopinj, ne uporabljajte belila beljenje in polepšajo agent, ne zaprite toplote in ostrimi predmeti.

3. Tisti, ki imajo rano na naslovnici, deli pls ne uporabljajte, otroke, nosečnice, bolezni srca, povišan krvni tlak, ki je ne uporabljate.

4. Ne, ni ga pod soncem.

5. Prosimo, umijemo z rokami in suh zrak.

UsageNote:

Umijte obraz čisto.

Maske treba nositi 30-50 minut. (Znoj, dokler niso nosili).

Umijte kožo znova. (Dal nekaj kože tonik ali losjon za boljšo uporabo).

Tudi oprati ali prepojen z znoj,to ne vpliva maske vlogo.

To masko lahko umijete s toplo vodo,uporabite blag detergent,nato pa se naravno posuši,ampak, da se zmanjša število času pranje,podaljšati življenjsko dobo to masko.

Organski germanij prehrane za zdravje:

Organski Germanij je element človeške potrebe,ima različne funkcije.To je dehydrogenation obogaten kisikovo funkcijo,tako da fizično sposobnost, da ohrani zadostno količino kisika,s čimer ohranja telesu zdravje.Organski Germanij Izmišljati, krepitev imunskega sistema,čiščenje krvi,spodbuja presnovo,povečanje oksidativnega zmogljivosti, spodbujanje normalizacija fizioloških funkcij,je biološki potencial spremembe rakave celične membrane in zavira razmnoževanje.Veliko tujih kliničnih preskušanj, se lahko enostavno revmatoidni vozel vnetje,preprečevanje cirozo jeter, vnetje kože,visok krvni tlak,kronični bronhitis,in nižje viskoznosti krvi,imunomodulatornimi in anti-aging.

Rast zaradi sile težnosti in starost,je, ki jih povzroča neenakomerna porazdelitev kolagena v kožnih gub, elastična vlakna škodo še naprej krčila in svoboden staranju kože, pomanjkanje vodnih virov.

Dodajte element germanij To masko za izboljšanje krvnega obtoka,spodbujati presnovo,in jasno obrazne žile,povečanje elastičnosti kože,obnovo kože kolagena organizacija,bolj natančne in podrobne obraza.Visoko elastičen material, ki se razteza in položaja nosi v oči več kotni,tako se doseže enostavno obraz-dvigalo,dvojno preprečujejo povešanje in učvrstitev obraznih mišic.

Neoprenske: je najbolj napredno visoke tehnologije materiala pogosto uporablja za kožo scuba potapljači za zaščito kože, ogrevanje in vzdrževanje kože temperature z minimalno draženje kože.Uporaba koži prijazen material.Preprost, enostaven za uporabo.Trajnost je odlično.

Paket Je Vključeno:

1PC Slim up masko pasu

Pakirano Varno v Mehurček Vrečko.

Funkcija lifting obraza naramnicami
Blagovna Znamka PGLife
Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
barve Oranžna,Roza
Material Bombaž, ABS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni