JHO Ogljikovih Vlaken Zadnji Odbijač Zaščitnik Straže Kritje Nalepke Za Jeep Grand Cherokee-2020 2018 19 2016 2017 Avto Dodatki

Nov izdelek

€13.97

Na zalogi

Oznake:

jeep grand cherokee trim, polo mk7 dodatki, grand cherokee led, grand cherokee jeep, zunanjost iz ogljikovih vlaken grand cherokee, jeep pribor fantje, led jeep wrangler jl, jeep grand cherokee trailhawk, jeep grand cherokee 2012 pribor sedež, jeep wj

Preberite, Preden Bi

1. Prosimo zagotovite, da je to del vašega avtomobila je popolnoma enak, kot je naša slika kaže, da Pred Nakupom ! 2. SAMO za LEVO ROKO VOZNIK STRANI AVTOMOBILI ! 3. Nudimo DODATNE Popuste za večino naročil. 4. Padec ladijskega prometa je pozdravil.

Avto Zadnji Odbijač Zaščitnik Straže Kritje Nalepke

Pogoj: 100% Čisto Nov Barva: Črna, z ogljikovimi vlakni zrn Opremljanja: Za Jeep Grand Cherokee Omejen / po kopnem / Laredo / Vrhu / Trailhawk / High Altitude / SRT 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Ti so tanke nalepke.

Značilnosti

1. Enostavno namestiti in odstraniti, ni vrtanje ali rezanje potrebno. 2. Nadgradnjo videz vašega avtomobila. 3. Pokrov praske ali za zaščito iz nove zgoščenke.

Navodila Za Namestitev

1. Našli točno lokacijo okraskov in kalibriran položaj. 2. Čiščenje prilepite položaj, se prepričajte, da je čisto in brez olja, masti in voski in tako naprej. 3. Uporablja Oprijem Predlagatelj(NI VKLJUČEN!!) ali drugih izdelkov, ki lahko poveča lepljivosti. 4. Odstranite zaščitno folijo na izdelkih, postavljajte na natančen položaj, natančno in previdno, trdno pritisnite, da se zagotovi dober oprijem. 5. Namestitev končana. 6. OPOMBA: Ne izpostavljajte veliko prahu in brez pralnih roku 72-ih ur, tako da lahko najboljše moč vezi. 7. POMEMBNO: Vse lepilni trakovi lahko vpliva vreme. 8. NASVET: Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.

Pravi Izdelek Strel

1. Custom fit za obdobje 2014-2020 Jeep Grand Cherokee Omejen / po kopnem / Laredo / Vrhu / Trailhawk / High Altitude / SRT. 2. Le tanka nalepke, imajo lahko mala vrzel če namestite nepravilno.

OPOMBA

1. Prosimo za razumevanje, da je zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, ki je pravi barvo morda nekoliko razlikuje od slike. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm razlike, ker je ročno merjenje. 3. Ne prihajajo z navodilom za namestitev.Prosimo, obrnite na servisno službo, če potrebujete kakršno koli pomoč. 4. Le izdelek, ki je omenjeno v naslovu in opisu je za prodajo, NE vključuje ničesar drugega.

Nalepke Umestitev Vrata Notranjost
Poreklo CN(Izvora)
Material Imitacija Ogljikovih Vlaken
Uporaba Za Zadnji Prtljažnik Tlak Ploščo
Postavka Vrsta Ogljikovih Vlaken Teksturirane Nalepke
Blagovna Znamka JHO
Package Vključeni 1 Par za v Levo in Desno
Vgradnjo Za Jeep Grand Cherokee 2014-2020

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni