Nizko Temperaturna Razlika Stirling Motor Model Fizikalnih Znanosti Nizke Temperature Stirling Motor Kreativno Darilo Za Rojstni Dan

Nov izdelek

€14.42

€21.21

-32 %

Na zalogi

Oznake:

prstan srebro motorja, sterling motorjev 16, provost, folia motor avtomobila, 6 t matica, generator stirling, kalcij vode, sterling motorjev youtube, skodelico kave sodobne, diy stirling

Nizko Temperaturna Razlika Stirling Motor Model Fizikalnih Znanosti Nizke Temperature Stirling Motor Kreativno Darilo Za Rojstni Dan

Na Novo Razvit Magnetni Nadzor Nizke Temperature Različno Funt Motor Ima Visoko Učinkovitost.Single-Link Magnetni Nadzor Distribucija Plina Zmanjšuje Uhajanje Zraka Vir in Zgradba Je Preprosta in Jasna.To Je Relativno Napredno Sterling Motorjev na voljo, Nežen in Preprost Videz Ni Preprosta Fizika Načela.Skodelico Vrele Vode, Celo Virov Toplote, kot so Luči, Ogrevanje in Sončne Energije, Lahko Ga Zavrtite, Poleg Presenečenje, Ljudje morajo Vzdih Svojo Čarobno.Ne Glede na to, Najstnike, srednjih let Ali starejši Ljudje, ki Jih Lahko Doživite Svojo Lastno Srečo in Imajo Drugačen Občutek.

Lep Videz in Enostavno upravljanje.To Je Roman Užitek, Modno Darilo in Zbirka.Lepota "Kolo Obrne in Denar, ki Gre skozi" Daje Ljudem Kreativno Idejo.Vsakič, ko Ga Je Začel, Um Bo Tiho, Neskončno Sanjarija in Navdih, ki Bo Nenehno Planil ven, Tako imenovane Nove Star Pritisnite, Da se Začne Navdih.Z Vrtenja Vztrajnika, Ljudje Uživali Radosti Ustvarjanja Moči, in hkrati, So Navdih v Prostor, Ki ga je Mogoče Razširiti, in Vstop v Oblikovanje Energetske Tehnologije Invisibly.

Načelo: Moč Je Ustvarjen za Širitev Plina, Ko se Ogrevajo in Krčenje, Ko so Izpostavljeni Mrazu.Širjenje in Krčenje Plina, Deluje kot Moč, da Bi se Bat Premikanje in Izvajanje Tak Cikel Recurrently.Aerodinamične Je Bogata v Fizični Znanja, Sterling Motorjev Intuitivno Motorja Načelo Fancy Igrača Poučevanja, Eksperimentalne Aparata, Usposobiti Študente za Ljubezen, Fizika, Znanost in Možganov.

Navodila za Uporabo :

Stroj Osnova Je Narejena iz Aluminija Zlitine Material, Znanja s Premerom 10 cm , Izpolnite Skodelico (Premer Pokal Usta Je Manj kot 10 cm, Tako, da Ne Pustite, da Funt Jeseni) z Vročo Vodo (Temperatura Vode Ne Manj kot 65 Stopinj , Stroj Znanja Potrebuje Vsaj 50 Stopinj za Vožnjo), topla Voda, Tekoče Ravni, ki Je Blizu Pokal Usta, Ki Lahko Funt Znanja Toplote Hitreje.Predgrevanje za 1 Minuto, pa Vztrajnik na Leve in Desne Roke, in naprava Lahko deluje Sama po sebi.

Opomba: Ne, Ogenj Peče Za Kratek Čas, Ogenj, Lahko Zaženete.Če Temperatura Ni Nadzorovana, za Dolgo Časa, Lepilo med Bazo in Trup Bo Starost in Puščanja.

Ne Namočite v Vročo Vodo.Tako Bo Lepilo na Starost in Puščanja.

Vir Toplote ne More Železo, Kobalt, Ker Je Magnet, ki je v Sredini Goba Bata, Ki Bo Absorbirajo Magnetnih Materialov, naprava Ne Bo Vrtenje.

Skupno Odpravljanje Težav:

1. Vrtenje Vztrajnika Počuti Veliko Odpornost Grafit Bata.Vzemite ven Grafit Batov in Valjev in Vtrite na Beli Papir za Nekajkrat.na Ta Način, Obstaja Velika Verjetnost, Da Bata in Cilindra Bo Dobil Sive.

2. Ko obračate z Batnim Goba Batne To ne More Biti Zanič na Vrh, Ki je Lahko Zaradi Nizke Vlažnosti Zraka.Človeško Telo Ali Stroja Je Statična Elektrika, ki Povzročajo Gobico, da Se Adsorbira na Zgornji Pokrov.Grafit z Batnim Lahko vzamete ven in Usmerjen v To, povečuje Vlažnost Je Koristno, da se Odpravi Statične Elektrike.

3, preobrat Čas za predolgo, Potem izhodišče Visoko Temperaturo za dalj Časa, Lahko Povzroči Goba Vmesne Magnet Magnetno Oslabljen Hlajenje Postavi Deset Minut

4. Poskusite Prilagodite Globino Magnet znotraj Grafit Batne, da Določi število vrtljajev.Ali Nekoliko Premaknete Ekscentrična Pin za Prilagoditev.

Vloga Spola Nevtralno
Lestvica 1
barva razvrstitev Funt En Funt Eden + Ogrevanje Base En Ogrevanje Base En
Specifikacije Nizke Temperature
Tema Vozilo
Tip Preizkusa Fizikalne Igrače
Vrsta Nizke Temperature Stirling Motor
Poreklo CN(Izvora)
Vozilo Avtomobili
Starostni Razpon > 8 let
Blagovna Znamka goni
Količino Predmetov v Set 2
Spol Unisex
Primerno starost Starost 8 Ali več
Model PC01
Številka Modela PC01
Opozorilo NO
Material Kovine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni