ABBYY FineReader 15 Različica complŕte de l ' entreprise à vie✔️Večjezični✔️Instant Livraison✔️

Nov izdelek

€5.04

Na zalogi

Oznake:

nod32, eset, ccleaner, ŽIVLJENJSKA doba, umrl trakovi, es test, winrar, corel draw, finereader, apk

Značilnosti ABBYY FineReader 15

Delo s PDF

Priročno ogled in krmarjenje na dokument

Ogledate eno stran v PDF dokument ali dve strani, s strani.Enostavna in intuitivna orodja za navigacijo lahko hitro premikanje od strani do strani, povečate in pomanjšate, ali, da nastavite širino okna.

Delo z scans

Oceniti prednosti ABBYY OCR optično prepoznavanje besedila tehnologija: preprosto skeniranje papirnatih dokumentov in program bo samodejno dodajanje besedila plast strani slike.To bo omogočilo iskanje po celotnem besedilu dokumenta in kopijo njegove vsebine.

Ogled in upravljanje zaznamkov

Dodajanje zaznamkov na določene spletne strani ali razdelke, če želite ustvariti udobno plovbo po dokumentu in hitro najdete informacije, ki jih potrebujete.Vse zaznamke, ki so na voljo v posebni plošči, kjer jih je mogoče urejati ali izbrisati.

Delo s pripetimi datotekami

Pogled, preimenovanje, brisanje in shranjevanje prilog če je vaš računalnik ali dodate nove priloge.

Pridobivanje informacij

Kopirati izbrano besedilo, tabele in slike z prihranek oblikovanja, ki je iz vseh, tudi skenirane, PDF-datoteko in jo prilepite v drug program.Pri kopiranju tabele, lahko uredi celico ločila in shrani v podatkovno strukturo tako natančno, kot je mogoče.

Ustvarjanje PDF

Ustvarjanje PDF datotek na preprost način – skozi glavna vloga okno, skozi Windows® Explorer ali neposredno iz programa Microsoft® Office aplikacij.Prav tako lahko hitro ustvarite novo datoteko PDF iz posamezne strani odprtega dokumenta.

Združujejo več datotek v eno PDF dokument

Program omogoča, da ustvarite PDF-dokumentov iz več datotek, različnih formatov (PDF, Microsoft Word ali Excel dokumente, predstavitve v Powerpointu itd.).

Spreminjanje besedila PDF-dokumentov

Urejanje besedila v skladu celo v optično prebrane dokumente v obliki PDF.Dodaj besedilo bloki kjerkoli v dokumentu.Izbrišite nepotrebne elemente z radirko.

Urejanje Slik

Dodajanje ali brisanje slik v dokumentu.Uredite obstoječe slike.Spremenite lahko velikost in lokacijo slike ali jo zavrtite.

Operacije s strani

Občutek popolne svobode delovanja s ABBYY FineReader: dodati, odstraniti, zamenjati in obračanje strani v dokumentu.Če želite dodati dodatne informacije, lahko vstavite tudi prazne strani.

Izpolnjevanje obrazcev

S pomočjo ABBYY FineReader lahko izpolnite interaktivno ali enostavnih oblik, na primer, prošnje za vizum, potni list ali davčnih dokumentov.Lahko shranite tudi tako, da v obrazec na računalnik, natisnete ali pošljete prijateljem in sodelavcem, po e-pošti.

Komentarji in opombe

Dodajte komentarje in pripravi opombe kjerkoli v dokumentu, odgovor na kolegi, določi stanja razprav.

Oglejte si vse pripombe v ločeni plošči in jih poiskati.

Dodajanje Bates znamk in številčenje

Ustvarite in uporabite edinstveno znamk v dokument, na primer, da označite svoj status ali poudarite zaupnosti.Znamke lahko vsebuje besedilo, časovne žige, ali slike.Ustvarjeno znamk bo samodejno shrani v galerija.Oštevilčenje Bates vam bo pomagal pravilno število listov v dokumentu in jo ohraniti nedotaknjeno, ko za posredovanje.

OPOMBA

Ne fizični element, ki bodo poslali svoje pošlje preko ebay prejeto Sistemske Zahteve

– OS: Windows 10, 8.1, 8, 7 ali Windows Server

– 1 GHz PROCESOR, 1 Gb RAM-a, in sicer 1,2 Gb prostora na trdem disku.

Poreklo AU(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni