USB Žična Krmilnik Controle Za Microsoft Xbox En Krmilnik Gamepad Za Xbox Enega Slim PC Windows Mando Za Xbox eno Palčko

Nov izdelek

€19.12

€23.60

-18 %

Na zalogi

Oznake:

igra palčko za brezplačno ogenj, xbox 360 controlls, gamesir x1, big krmilnik xbox, microsoft offic, 8bitdo snes, ena xbox, gamepad windows 7, Nadzor, palčko pc

USB, Žični upravljalnik Za XBOX En/PC

To se lahko poveže na XBOX Ene konzole in pc delo za steam platforme. -Izkušnje v naslednjo generacijo iger na srečo po novem standardu v žično krmilniki. -Kompakten ergonomija za udobno igro. -Vključiti slušalke vrata za ŽIVO igro. -Deluje z večino Windows XP 7 8 10 PC. -Nastavljiv vibracijskimi za osebno izkušnjo iger na srečo.

Podpora za xbox Eno

To gamepad lahko podporo za xbox Eno konzolo.Dve tlak točke sproži, dve vibracijskimi motorji in 8-smerno puščico tipko, ki vam pomaga ostati v nadzor, in igralec občutek, kot da so na bojišču.V centralno gumb za Domačo stran v sredini žično gamepad omogoča hiter dostop do digitalnih videoposnetkov, glasbe in igre, knjižnice.

Podpora za PC Win7/8/10

To gamepad lahko podpora za PC Kabel USB podaljša za 2 metrov (6.6 noge).Lahko sedite in uživajte v igri malo naprej iz konzole.Ko vrata USB, ki je priključen na računalnik, lahko začnete igro.Je enostaven za namestitev in ne zahteva nobene programske opreme, Plug and play.

Dvojno Vibracij

Smo namenjeni 2 vibracij motorjev za to gamepad, tako da lahko izkušnje, veselje, igro bolje!Močne vibracije povratne informacije za osebno izkušnjo iger na srečo, Naj igralec občutek, kot da so na bojišču.

Integrirano Slušalke Jack

Konfiguriran z vtičnico za slušalke

Tehnične Specifikacije

Visoko Občutljiv Gumb

Vsi krmilniki je opravil strogo ponovite tipk test, zagotoviti dobro delovanje gumbov , zagotavljanje stabilnosti in v bistvu nič igro zamudo.Visoka kakovost pritisk občutljivih D-Pad, 360° brez mrtvih pas palčko, visoko senzibilnost in natančnost interaktivni gumb, vam najhitrejši izkušnjo iger na srečo.Dve tlak-točka sproži, dve vibracijskimi motorji in 8-način smerne tipke vam pomaga ostati v nadzor.

Package Seznama

1 x Žični upravljalnik za xbox Eno Obvestilo: modra krmilnik nimajo priključek za slušalke

Tehnične Specifikacije

Združljiv Znamko/Model Microsoft
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Blazinice
Blagovna Znamka TECTINTER
MicroSoft Model xbox

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni