Pepelnik Deodorant , Odpravlja Pepelniki Dimljen Okus, je Povzročil Hitro Extinguishes Cigaretnega Dima in Vonja Dezodoranti

Nov izdelek

€6.72

€8.97

-25 %

Na zalogi

Oznake:

pepel pladenj, freshner, pepel pladenj plesni, dim, vonj eliminator spreji, ec5, pepel pladenj ustvarjalne, m9 vonj eliminator spray, tobak, pepel pladenj jekla, opremo dim

Opis izdelka:

*1. Material ni omejeno; dal 1-2 žlici v posodo z majhno žlico; dodati ustrezno količino vode, da se raztopi pesek pepelniku v vlažno gel; vstavite v vtičnico cigaretnega rit za odpravo dim.

*2. Svež zrak: ni preostalo dim, učinkovito zmanjšajo vsebnost nikotina v prostoru, in prepreči ognju, ki je, varstva okolja in varnosti.Non-toksične in neškodljiv, dodate limonin okus in svež zrak.

*3. Enostavno čiščenje: enostavno Ga je zaslon cigarete in cigaretne ogorke od cigaret in cigar.Koloidni delci lahko enostavno spere z vodo pri čiščenju.

*4. Po dim pade v pepelniku in se absorbira, saje ne bo letenje.Po kajenje cigaret rit je vstavljena v gel in ugasne takoj.

Specifikacija Izdelka:

Ime: Pepelnik Čistilec

Teža: 150 g

Glavne sestavine: bio-encimski razkroj tehnologijo polimerov varstvo okolja materiali

Package seznam:

1* Pepelnik čistilec

Opomba:

1. Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

2. Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Poreklo CN(Izvora)
pepelnik čistilo pepelnik deodorant
pepelnik deodorant pepelnik čistilo
Številka Modela pepelnik čistilo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni