Nov Prihod Elegantno Otrok, Otroci, Dekleta, Roza, Bela Tango Dvorana Dunajskih Valček Obleko Valček Plesne Kostume

Nov izdelek

€36.75

Na zalogi

Oznake:

latinski ples obleka otroka, dvorana plesno obleko, dvorana obleko dekle, obleko standard, krilo obleko valček, dvorana človek, dvorana obleko bele, obleko tango, žogo plesno obleko, moški ples obleka

Nov Prihod Elegantno Otrok, Otroci, Dekleta, Roza, Bela Tango Dvorana Dunajskih Valček Obleko Valček Plesne Kostume

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cen in poskuša ponuditi vrhunskemu storitev, in upamo, da boste lahko uživali v nakupovanje čas.

Vrsta Izdelka: Dancewear Kostum Starostna Skupina: Otroci Tehnika: Seamed Vzorec: Dvorana Valček Barva: Bela, Roza, Rdeča, Zelena

Dobava Tip: Delniški MOQ: Ni minimalne zalog nakup Cene so pogajanji glede na različne količine.Cene se razlikujejo glede na quantit y.Meritve Meritve:

Naš ples tovarniško dobavo in na debelo vse vrste kakovosti balet dancewear in plesne čevlje z zelo konkurenčnih cenah.

US $ 28.70-56.30 /kos US $ 42.50 /kos US $ 34.60 /kos US $ 34.60 /kos

Zakaj izbrati nas: 1.Naše tovarne so 10 let izkušenj dancewear in plesne čevlje. 2.Mi imamo QC ekipa za nadzor kakovosti dobro. 3.Imamo močno proizvodno sposobnost z več predelovalnih dejavnostih trgovine in proizvodnje linije. 4.Naši dizajni,produkcije,prodaje storitev skupaj v eno. 5.Naše produkcije,je približno 80% težka, da je povpraševanje vsem svetu. 6.Imamo dolgoletne neposredne izkušnje v uvoz in izvoz, trgovino. 7.Visoka kakovost in dobre storitve. 8.Imamo najboljše poprodajnih storitev. 9.OEM sprejet. 10.Kot nalašč izdelave za strog nadzor kakovosti sistema

Dostava :

bomo ladja na svetu ,lahko izberete način dostave v skladu z vašim časovnim potrebam.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Vračilo kupnine:

sprejemamo 100% vračilo, če izdelek je kakovost proplems ali nepredvidenih napak.Vendar pa kupci, ki so zahtevane za pošiljanje izdelkov nazaj v naši pisarni.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte Orgon.si nakupovanje!!

Velikost S,M,L,XL,XXL
Ples Tip Latinsko
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Slogi dvorana plesno obleko
Barve Bela, Roza, Rdeča, Zelena
Blagovna Znamka Novedan
Material Viskoza
Številka Modela DB23659-3
Spol Dekleta

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni