Celi francoski Ornament 925 Sterling Srebro MIKE Zapestnica Ne-Mainstream Zelo Preprosta Ins Strani Nakit, Darilo za Rojstni dan

Nov izdelek

€16.11

€23.02

-30 %

Na zalogi

Oznake:

francoski vrt ornament, strani mike 35, Srebro 925, vrečko matej, uho, 613 telo val frontal, obroč srebrna, alligrace, celi lasje, moške hlače punk

Nasveti:

Ker Je Proizvedeno na Debelo in v Svojo Tovarno, ki Jo Potrebuje, da bo Veliko Pripadnikov, da Preverite Blago Razporeditev Tovora, in Dobiček, Je Nizka.Priporočljivo Je, Da Stranke Vzemite Majhno Količino Mešanih Konsistentnost Videti Izdelek Slog pred Naročilom v Paketih, Ki Je Primerna za serijsko Nakup. (Manjše Trenje in Druge manjše Težave Niso Problemov Kakovosti, Ročno izdelan Okrasek Bo Imajo Nekaj Sledi Ročno, Perfectionists Skrbno Mesto Naročila).

Vsakdo Ima Različne Estetske in Kakovosti Stališča.da Bi se Izognili Nepotrebni Spori, Prosim, kupi Majhno Količino Blaga pred Dajanjem Razsutem stanju Naročila.

[1] Naši Trgovini Podpira 7 Dni Ni Razlog za Vrnitev , Če Obstaja kakršen Koli Problem Kakovosti V 15 Dneh Vrniti .Ne morete Vrniti Blago po Roku.

[2] Kamen, Crystal, Sladkovodnih Biserov Bo Imel Normalno Mikro Napaka

[3] Če Obstajajo Očitne Težave, kot so Zlom, Praskanje, Izginja iz Kroglice, Itd., Prosimo, Navedite Fizične Fotografije Storitev za Stranke, da Velja za Donose in Nadomestila.

[4] Dnevne Pošiljke za Glasnost Je Veliko, in Vsak Izdelka Ni Mogoče Preveriti na Mestu.Če Ste Prejeli Blago, Preverite Jih Prvič, in Jih Vrne v Čas, Če Obstaja kakršen Koli Problem.

[5] Slika Se Pravi Strel.Zaradi Razlike med Svetlobo in Zaslon, Je Lahko Rahlo Barvno Razliko med Realno sliko, in Sliko.

Naši Izdelki So 925 Sterling Srebrni Izdelki, Prilagodljiv Potrdila.

Čas dostave: Stik s službo za Posebne Čas Dostave.

Če so Izdelki na Policah So na Zalogi Ali v Proizvodnji, Prosimo, Pošljite Alinea Številko Službe za Stranke Najprej po tem Vrstnem redu in Preverite, Ali So na Zalogi Ali, Ko Prispejo.Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje.Privzeto Dostava Je ZTO Express.Pošlji SF, da Izpolnite Poštar.

Storitve Za Stranke Online Čas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Strani Kamna NOBEN
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Kovinskega Žiga 925,Funt
Kovine Tipa SREBRNA
Priložnosti Stranka
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Poreklo CN(Izvora)
Slog Trendy
Blagovna Znamka CHOZON
Zapestnice Tip Čar Zapestnice
Glavni Kamen NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni