Božič Pet Pes Ovratnik Počitnice Pes Lok Kravato Nastavljiv Vratu Traku Psa Dodatki Negovalni Dodatki, lep Kuža, Ogrlica

Nov izdelek

€5.02

€5.46

-8 %

Na zalogi

Oznake:

vezi, nego psa, boutique pes bowtie, hlbb pes ovratnik, pes greyhound, po meri pravega usnja pes ovratnik, ovratnik pogovor, pes ovratnik najlon velika oblazinjena, collares perros, prilagojene ovratnik pes, vijolična pasje ovratnice

21167041944805924 Božič vroče prodaji US $ 4.80 / US $ 4.68 / US $ 5.35 / US $ 3.26 / US $ 3.17 / US $ 4.43 / US $ 2.32 / US $ 8.16 / US $ 3.32 / US $ 6.76 / US $ 10.49 / US $ 6.76 / Ime Izdelka: Božič Pet Pes Ovratnik Počitnice Pes Lok Kravato Nastavljiv Vratu Traku Psa Dodatki Negovalni Dodatki, lep Kuža, Ogrlica Material: nylon Velikost: S/M/L (Glejte merjenje velikosti slike) Značilnosti Izdelka: Pes ovratnik z lokom, in ljubljenca ime in telefonsko številko lahko vgravirana na kovinsko sponko za brezplačno (Bomo engrave hišne ime in telefonsko številko, na kovinsko sponko za prosti, opombe ali nam sporočite ime in telefonsko številko potrebujemo za engrave) Ta pes ovratnik primerna za veliko vrst psov, kot Pudelj, Pugs, Jazavičar, Terier, Beagle, Pitbull, Labrador, Buldog in tako naprej.Merjenje: Prosimo, uporabite mehko vladar okoli vašega psa vratu, za merjenje okolici je.Prosimo, da ne bi bilo preveč tesen.Bolje zapustiti prostora, ki lahko dajo 2 prsti.Tako vaš psiček morda počutili bolj udobno.

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2-3 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se najprej obrnite na nas, nato bomo preverili in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.Včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete dobiti svoj E-po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali pa nam pišite, z drugimi poštni naslov.Različne načine pošiljanja sprejeti različne dni za dostavo element.Ko oddate naročilo, si lahko izbere najboljši način za vas.Za kakršno koli vprašanje, prosimo, da pustite sporočilo.

Najlepša hvala za izbiro naši trgovini, vam nudimo 7 dni vrnete storitev: 1. Zaradi kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, se nemudoma obrnite na nas.Sprejemamo vrne ali izmenjav v roku 7 dni od prejema, ohranjati izdelek v prvotno stanje, ter se zavežejo, shipping stroški, ki jih sami, bomo obdelali vrnete zahtevo po prejemu vrnjenega izdelka. 2. Če ste prejeli poškodovan izdelkov, se nemudoma obrnite na nas, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, nato pa celotno vračilo bodo izdani z originalno način plačila. 3. Za več informacij, prosimo, obrnite na našo pomoč strankam.

Vašo podporo in zaupanje je največja spodbuda za nas: 1. Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, vljudno prosim vzemite si minuto, da pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami , z veseljem bomo storiti enako za vas. 2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam najboljšo storitev.

Prilagajanje Da,
vzorec Cvetlični
Funkcije II Božič
Sezona Vse letne čase
Blagovna Znamka AIRUIDOG
Spol Unisex
Vrsta Standard Pes Ovratnik
Osebno Da,
Pes Velikost S, M, L
stanje Nova
Funkcija Klic opomnik
Je Pametno Napravo No
Poreklo CN(Izvora)
Material Najlon
Slog Lok Kravato,Božič, tiskanje, Lok kravato
Ovratnik Tip Osnovna Ovratnice

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni