TONER EXPERTE® Tonerji, Kartuše, združljive za Samsung CLP-310

Nov izdelek

€15.95

Na zalogi

Oznake:

moč float zaključek, napajalni kabel eu 250v, viomi 3 in1 filter, moč voznik 200ma, violon primeru mickey, moč kocka plug br, moč dostave 20v, električni vrtalni mikita, power ethernet 24v

TONER EXPERTE® Združljiva Kartuša s Tonerjem Zamenjava za Samsung CLP-310 je shranjena na izvedete s vaš Samsung tiskalnik.Nadomešča originalni Samsung CLP-310 lasersko kartušo s tonerjem.

OSNOVNE INFORMACIJE o IZDELKU STANJE: Čisto Nov TIP: Združljiv GARANCIJA: Doživljenska Garancija | 24/7 Podporo Strankam TISKANJA DONOS: 1,500 Strani pri 5% Pokritosti ISO/IEC (letter/A4) ZA UPORABO Z: Samsung CLP-310, CLP-310N, CLP-310K, CLP-310NK, CLP-315, CLP-315N, CLP-315W, CLP-315WK, CLP-315K, CLX-3170, CLX-3170FN, CLX-3170FW, CLX-3170N, CLX-3175, CLX-3175FN, CLX-3175FW, CLX-3175N

PACKAGE VSEBINE 1 Črna 2 Črna 1 Komplet 1 Komplet + 1 Črna

BARVE V EN KOMPLET: Črn, Magenta, Cijan, Rumena

Prodaja TONER EXPERTE ® samo.

PROSIMO, POSKRBITE, DA BO VAŠ MODEL TISKALNIKA JE OMENJENO V ZGORNJEM SEZNAMU.ČE IMATE KAKRŠNE KOLI DVOME, VAS PROSIMO, DA NAS KONTAKTIRATE, ZA NASVET.

VAREN ZA UPORABO

Uporaba TONER EXPERTE® združljiva CLP-310 nadomestni laserski toner ne odpade tiskalnika garancijo.

Nudimo ŽIVLJENJSKO dobo 100% Kakovost Jamstvo za Zadovoljstvo na naši TONER EXPERTE® združljiva CLP-310 laser toner.

PLAČILO

1. Sprejemamo paypal, vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in pogrezne plačila.

DOSTAVA

1. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.

2. Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Če ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

3. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

4. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,

Da vam hitre dostave, vsi naši izdelki so shiped iz Evrope ozemlju (Združeno Kraljestvo ali Pragi).

ZADOVOLJSTVO STRANK

Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo hvaležni za 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Če bi nakup ali storitev ni bila zadovoljiva, vas prosimo, da nam vedeti, preden boste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko razprši svoje pomisleke.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in stavke za 100% zadovoljstvo strank.

VRNE

1. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

3. Povratni prevoz se plača kupec.

Naš združljiva zamenjava CLP-310 lasersko kartušo s tonerjem je posebej zasnovan, da izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in zanesljivosti.Naše toner strani donos dosega ali presega OEM * stran donos za Samsung CLP-310 in ponuja visoko kakovostno tiskanje rezultatov.To ni predelanih kartuš in to ni bila izdelana za Samsung.

*(Proizvajalec Originalne Opreme)

POSTAVITE VAŠE ZAUPANJE V STROKOVNJAKE!

Kartuša je Stanje Polno
Funkcija Združljiv
Večino Embalaža Da,
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Vrsta Kartuše S Tonerjem
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Toner Experte

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni