DIY Zelena Tropskih Rastlin, Listi, Nalepke, Stenske Meji Dekor Dnevna Soba Kotu Dekoracijo Izmenljive Vinil Zidana umetnosti Decals

Nov izdelek

€6.20

€10.69

-42 %

Na zalogi

Oznake:

vroom dekoracijo sten, bonsaj, dnevna soba okrasite, zahodna stena zidana, dekor, nalepke grah steno, de talne nalepke, dekorativne vinyls dreves, soba dekor opremo, 90 nalepka

Velika Zelena Tropskih Rastlin, Listi, Nalepke, Stenske Meji DecorLiving Soba Kotu Dekoracijo Izmenljive Vinil Zidana umetnosti Decals

Značilnost: 1.Pogoj: 100% Čisto Nov 2.Material:PVC+Papir. 3.Stavljenje velikost in Konča velikost prosimo, preverite pics. 4.Za večkratno uporabo in izmenljive stenske nalepke,enostavno za uporabo. 5.Eco-friendly,Nepremočljiva,Odstranljiva,samolepilne Enostaven za uporabo,enostavno odstraniti brez pušča lepljivih ostankov Enostavno lepilo ravne stene, vrata, ogledala ali katerokoli gladko površino, ki jo Naredili z visoko kakovostjo,odstranljive in nepremočljiva pvc nalepka Uporaba: 1. Dogovor za dekoracijo.obleka za vse, čisto gladko steno,ploščice,okna,kovina,omare,plastiko 2. Enostaven za uporabo in odstranjevanje 3. Modno oblikovanje in visoko kakovost 4. Trpežne, pralne in scrubbed (mehko krtačo).Package vključeni:1set stenske nalepke, Če si želite še več, nas kontaktirajte.Opomba: morda bo nekaj barve razlike med različnimi monitorji, prosimo, poskrbite, da vas ne moti, preden ste naročilo.Najlepša hvala !Poziv: Prosimo, ne uporabljajte na teksturirane ali neravne stene。 Otroke spomnite, prijatelji, da buyPaste učinek na grafu.Ne držijo preveč tesno.V nasprotnem primeru bo velikost skrči.Samo sledite graf.Velikost ni problem.Opomba:

1.Prikaza učinek je večji od dejanskega predmeta.Prosimo, da upoštevate posebne velikost opis.

2.Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.Podpiramo naslednje metode:Western Union,Yandex.Denar, Visa/Maestro,WebMoney in tako naprej , Depozitni je naša prednost, način plačila.

Dostava

Priprava Čas: bomo poslali postavke v 3-5 dneh po plačilu .Če niste prejeli blaga v 60 dneh ,se obrnite na nas za čas podaljšanja , ne odprite sporu zaradi tega, ker dostave je popolnoma iz prodajalca nadzor,bi bilo treba Post office dolžnost,hvala, Če želite hitro pošiljko,priporočamo, da izberete express ,kot so DHL, EMS, itd. ,ker je gospodarska pošiljko način se ne da hitro.

Vračilo kupnine

1.Če ima izdelek appearly kakovosti problem ali bile poškodovane ,vas prosimo, da nas kontaktirate ,bomo poslati ali vračilo za vas.

2.Če ne prejmete postavka po zaščiti času bomo ponovno pošlji ali vračilo za vas.

3.Prosimo, upoštevajte, mi ne responsiblity po meri, obračunov in dajatev .Vedno smo razglasi blaga kot darila za preprečitev ali zmanjšanje carin in enostavnost po meri postopka.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljiti s točko in storitve ,prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic), za nas , najlepša hvala

2.Če kaj vas naredi dissatified ali nesrečni,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste zapustili povratne informacije ,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove vsak problem za vas.

3.Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

O nas

Nahaja se v Zhejiang Province,smo proizvodnja stenske nalepke vključuje letalo, stenske nalepke,3d nalepke in druge doma okrasnih izdelkov,če boste kaj potrebovali,se lahko obrnete na nas, ki vam je všeč.

Specifikacija Single-piece Package
Slog Evropa
Kraj, da se držijo tropski stenske nalepke
Razvrstitev Okno Nalepke
Blagovna Znamka kehomedecart
Tema cvet stenske nalepke
Scenariji STENE
Poreklo CN(Izvora)
Material PVC
Ocassion Dekleta Soba Dekoracijo
vzorec pisane nalepke
Uporaba Otroci Soba Dekoracijo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni